אז... איפה ללדת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מתחילים לקבוע סיורים בחדרי לידה ורציתי לדעת האם יש בית חולים שאת ממש ממליצות עליו או לחילופין ממש ממליצות לא ללכת אליו... אנחנו גרים בחולון, וולפסון ממש לא בא בחשבון (מניסיון אישי של כמה וכמה מקרים שהייתי מטופלת בבית החולים הזה, אין סיכוי שאלד שם). תודה מראש!!
9 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה בחווווום על מעייני הישועה !!
    שקט, מחלקתי יולדות חדשה, מקפידים על שעות ביקור, והיחס מדהים
  • אני ילדתי 3 פעמים בליס, בית חולים מעולה!!!

אבל תדעי שאת תמיד תשמעי דעות לפה ולשם....

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני ילדתי בתל השומר.הלידה שלי הסתבכה ובסוף ילדתי בוואקום ואני יכולה להגיד שמבחינת מקצועיות אין עליהם! אם את מתכננת גם מלונית אז זה בהחלט המקום.
  • תל השומר אחלה

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אני ילדתי בבלינסון והייתי מאוד מרוצה

אלה.

• תודה רבה לכל העונות!!
  • היי, גם אני גרה בחולון
    ואני בדילמה בדיוק כמוך היכן ללכת , גם אצלי וולפסון לא בא כ״כ בחשבון
    אבל האמת זה הכל תלוי איך תרגישי באותו רגע צירים וכו
    בהצלחה
  • גם אני מחולון וגם אני אמרתי את אותו הדבר בלידה הראשונה על וולפסון
    ולאחר שלוש לידות הראשונה בליס - היה זוועה נפלתי על מיילדת נוראית וחדרי האשפוז קטנים וצפופים ,אני רציתי ללדת ללא אפידורל והמיילדת ממש לחצה שאקח אפידורל ,
    לידה שניה בתל השומר - היתה לידה מהירה ללא אפידורל צוות וחדרי אשפוז טובים , אבל בחדר הלידה הייתי רבע שעה בלבד!
    לידה שלישית ילדתי בוולפסון ואני חייבת לציין שהחדרי לידה היו מעולים הצוות היה מקסים והתחלפו לי משמרות ,תמכו מאוד בהחלטה שלי ללדת ללא אפידורל נתנו לי לעשות מוניטור בעמידה הביאו לי כדור פיזיו ממש עזרו לי. החדרי אישפוז ישנים אבל מרווחים ואת לא נמצאת כמו סרדין.
    כמו שרשמו לך קודם לכל מקום את תשמעי דברים טובים ודברים גרועים הכל מסתכם בסוף על איזה מיילדת את נופלת.
    בהצלחה ולידה קלה

• אני גם מחולון.. וילדתי פעמיים בליס. היה מעולה! שתי מיילדות שונות ומקסימות שהיו קשובות לבקשותיי וצוות מדהים בתינוקיה. בפעם השניה גם לקחתי מלונית והיה אחלה.
    ***לדעתי כל עוד הלידה רגילה וללא סיבוכים אז כולם אותו הדבר וכל אחת כאן תענה לך בהתאם לחוויה האישית שלה ולכן זה לא רלוונטי כל העצות האלה.
    פשוט תגשי ותראי וכך תחליטי.
    אגב מה שאהבתי בליס זה שיולדות שם זה נפרד לגמריי מביה"ח כולל כניסה נפרדת וצמודה לקניון, כך שלהבדיל מוולפסון ואחרים, את לא נתקלת בדרך בחולים ובכל מיני מראות לא נעימים..לי זה היה חשוב.יש כאלה שזה לא משנה להן.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה