ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי , האם לדעתכם הבדיקות ביוץ אמינות ?
    הרופא אמר לי שהביוץ מופיע כל 14-16 יום מהמחזור אבל הביוץ לא הגיע לי הבדיקה.
    מעניין האם הבדיקות האלה אמינות.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    יש הרבה טענות כלפי בדיקות ביוץ והריון ביתיות :)
    בגדול לי הן עבדו
    אומנם אף פעם לא היו שני פסים כהים בדיוק באותה מידה - אבל כשהשני היה כהה מספיק זה היה ביוץ.
    הביוץ יופיע 14-16 יום מהמחזור רק אם המחזור שלך סדיר. אני הייתי מתחילה 10 ימים אחרי המחזור לבדוק כל יום.
    ומהר מאוד למרות שהייתי ספקנית זה לימד אותי גם לזהות לפי הפרשות וזה היה ממש נוח...
    מה היתה הבעיה שלך איתן?

• היי,
    קיבלתי מחזור ב31/7 אחרי 30 יום זה אומר שהביוץ שלי צריך להיות ביום ה16.
    לפי הבדיקת הביוץ לא היה וגם לפי ההפרשות לא היה.
    מה שמוזר פה שאני לא מרגישה טוב, יש לי בחילות וכאבי ראש.
    יכול להיות שיהיה לי ביוץ למרות שלא זיהיתי את הביוץ ?
  • יכול להיות שהיה לך ביוץ לא זיהית לדעתי.
    אבל אם את מנסה כמה זמן ולא נקלטת אז אפשר לבקש מהרופאה לעשות מעקב זקיקים כדי לראות שבאמת יש ביוץ ומתי בערך :)
    מחזיקה אצבעות להחודש תעדכני
  • היי מתוקה!
    יכולה לתת לך את הטיפ הכי טוב שקיבלתי מהרופאה שלי....
    היא אמרה לי, את בחורה צעירה, תפסיקי עם מדידת חום ובדיקת ביוץ ביתית, זה מכניס אותך ללחץ מיותר.....
    מהיום ה-10 אחרי קבלת המחזור תקיימו יחסי מין יום כן יום לא.....
    החלטתי להקשיב לה ולהרפות מהכל וזה באמת מה שעשינו.... השתדלנו יום כן יום לא אבל לא תמיד יצא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה