ivf ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחרי הפלה לפני ארבעה חודשים מהזרעה עם הורמונים שהסתיימה בשבוע 9 כי הפסיק הדופק, אחרי זה הזרעה נוספת שלא הלכה והחודש לפני הivf היה לי הריון כימי על בסיס טבעי ועכשיו מתחילה ivf

יום שני אני אמורה להתחיל טיפול ראשון - פרוטוקול ארוך - אחרי דקפפטיל 3.75
    אני אמורה להזריק 3 אמפולות של מנוגון ליום
    רציתי לשאול כמה שאלות:
    1. אחרי כמה ימים בדרך כלל של זריקות עושים מעקב ראשון?
    2. כמה ימים בערך מזריקים את הזריקות עד לשאיבה?
    3. האם לאלו שהשתמשו במנוגון היו תופעות לוואי ואם כן איזה?
    4. האם קרה למישהי מכן שביום השאיבה בעלה היה במילואים או צריך לנסוע למילואים ואם כן מה עשיתן?
    כי יש מצב שהשאיבה תיפול ביום שבעלי צריך לנסוע למילואים.
    5. כמה ימים אחרי השאיבה בדרך כלל עושים את ההחזרה?
    6. האם עשיתן פעילות גופנית תוך כדי?

אני עושה דיקור סיני, פעילות גופנית ועשיתי שינוי תזונה לפני תשעה חודשים
    תודה
13 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה קודם כל בהצלחה!!! אני הזרקתי מנוגון ולא היו לי תופעות לוואי מלבד קצת נפיחות בבטן אבל זה יכול להיות מעוד זריקות הזרקתי גם גונאל וצטרוטייד.. לי התחילו מעקב ראשון ביום השביעי או השמיני בערך ואז כל יומיים... לגבי כמה ימים מהיום השני למחזור עד ליום לפני השאיבה יצא לי שבועיים בערך ...לגבי ההחזרה פעם יצא לי שלושה ימים אחרי השאיבה והפעם האחרונה היה יומיים... לגבי הבעל אין לי שמץ זאת שאלה לדעתי לרופא המטפל... אהה אני לא עושה פעילות גופנית בדרך כלל אז לא אוכל לענות חחח חוץ מזה המון בהצלחה לכולנו!!!!
  • היי ליטלוש

תודה
    מקווה שזה יהיה פעם אחת וזהו
    עד היום הזרקתי פיוריגון ומנופור ולא היו לי תופעות לוואי, נקווה שגם הפעם

מחזיקה לך אצבעות, ראיתי שעשית היום בטא
  • כןןןן תודהה בטא 78 !!! מקווה שתהיה הכפלה תקינה בקרוב אצלך !!!!!
  • איזה יופי
    מזל טוב
    שיהיה הריון קל ובריא :)
  • תודה רבההההה בקרוב מאוד אצלך בטיפול הראשון אמן!!!!
  • היי לגבי המילואיפ, תבקשי מבעלך או שיתן זרע ביום של השאיבה ואז ילך למילואים או שיקחו זרע ויקפיאו כי ביום השאיבה צריך שיהיה זרע להפרות את הביציות. אגב, את חייבת להיות עם מלווה איתך, הוא לא יכול לבטל את המילואים? רק ליום יומיים אם תצטרכי אותו?
    לגבי פעילות גופנית אני חא עשיתי כלום, לפני שבועיים חזרתי להליכות מתונות מאוד מאוד. רק כדי להזרים דם בגוף.
    בהצלחה :)
  • היי ליטלוש, תודה, הלוואי

תות, במידה וזה יהיה והשאיבה תהיה ביום שהוא יצטרך לנסוע למילואים, הוא ידבר עם המפקד שלו ויגיד לו שהוא מגיע אחרי צהריים, נקווה שזה יצא בשישי ולא ראשון

שאלונת נוספת, לגבי ההחזרה, גם צריך מלווה?
    תות איך מתקדם ההריון?
  • לגבי ההחזרה- אני לא בטוחה שצריך מלווה, תשאלי את הרופא שלך אז לא רוצה להטעות אותך.
    ההריון מתקדם בסדר גמור כפי שהרופאים אומרים, אני כמובן מנסה להיות רגועה, קצת קשה לי כי גם חויתי כבר אובדן וגם זה הריון שבא מטיפולים של הפריות, ואצלי אף אחד לא יודע שזה מהפריות. לכולם שיקרתי שזה בא לי באופן טבעי, כדי שלא ירחמו עליי. כולי תקווה שאצא מבית חולים בידיים מלאות עם תינוק בריא ומושלם:)
  • מכירה את ההרגשה
    אני מקווה שפעם אחת וזהו ויהיה הריון
    מחזיקה לך אצבעות, ואל תדאגי הכל יהיה בסדר
    ותסיימי את ההריון הזה עם ידיים מלאות
  • הלוואי אני כל כך רוצה להיות אמא כבר!! 5 שנים וחצי מחכה לזה!!!
  • הייי

לגביי ההחזרה, אני הלכתי פעם אחת להחזרה בלי בעלי
    לא הייתה בעיה רק צריך ייפוי כוח שלו
    לשאיבה הוא חייב לתת זרע
    וחייב מלוו שיוציא אותך אחריי ההרדמה

המון בהצלחהההה

ליטלילי
  • היי תות
    את תהיי עכשיו, אל תדאגי
    מבינה אותך כל כך, אני כבר שלוש וחצי שנים
    היי ליטלילי תודה, אז כנראה שזה מה שאני יעשה, הבעיה שיש מצב שגם בשאיבה וגם בהחזרה הוא יהיה במילואים
    אני אמורה להתחיל להזריק ביום חמישי

ליטלילי איך מתקדם ההריון?
  • היי תות
    את תהיי עכשיו, אל תדאגי
    מבינה אותך כל כך, אני כבר שלוש וחצי שנים
    היי ליטלילי תודה, אז כנראה שזה מה שאני יעשה, הבעיה שיש מצב שגם בשאיבה וגם בהחזרה הוא יהיה במילואים
    אני אמורה להתחיל להזריק ביום חמישי

ליטלילי איך מתקדם ההריון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה