התייעצות - ניסיון להיריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ראיתי את התשובות המדהימות והתמיכה המקסימה שלכן אחת אל השנייה וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי להוריד לחץ ולהבין שהכל בסדר איתי..
    התחתנתי לפני כחצי שנה ומאז ללא גלולות ניסיונות להיכנס להיריון.
    אני בודקת כל חודש בעזרת מקלוני ביוץ את הביוץ שלי ומקיימים לפני ואחרי כמה שניתן כדי להיקלט. החודש החלטתי לא לבדוק ולהרפות.. אך פתאום ביום ה-25 למחזור הרגשתי כאבים בצד והחלטתי לבדוק ויצא ביוץ חיובי כמו כן בימים 26+27 למחזור. גם אז קיימנו כמובן והייתה ציפייה ענקית להריון רק שהמחזור הפתיע והגיע!

אני לא יודעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות עוד כדי לשפר את הסיכויים? האם לפנות לרופא או שמוקדם מדי?
    מפחדת להתייאש או להיכנס למחשבות שמשהו לא בסדר?

אשמח לעזרה מכן!
    תודה רבה :)
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירה. ראשית יש כאלה שלוקח להן זמן להתנקות מהגלולות. לי לקח 11 חודש להקלט.
    אני יודעת שרופאים גם ככה לא עושים כלום עד שנה של נסיון. לפני שניקלטתי הלכתי לרופאה שלי. היא נתנה לי לעשות בדיקות. ביניהן בדיקת זרע לבעלי ולי בדיקה ביום השני של המחזור. הממה? לא הספקנו לעשות את הבדיקות ואז נקלטתי.
    מבינה את הקושי והלחץ אבל באמת על דבר בזמנו.
    תמשיכו לנסות סביב ימי הביוץ. דבר שמישהי אמרה לי דיכול לסייע זה לשתות קינמון וגינגר. האמת שבחודש הסה שנקלטתי זה החודש ששתיתי מלא אבל ממש לא יודעת אם יש קשר.
    תהיי סובלנית ורגועה. זה יבוא!
    שבת שלום!

• היי אל תילחצי, חצי שנה זה כלום. מכירה הרבה אנשים שלקח להם בערך בין חצי שנה לשנה. אני מאמינה שהתזונה מאוד חשובה. במיוחד של הגבר. הרבה פירות ואגוזים. להמעיט באלכוהול, קפה וסיגריות. ולקנות ויטמנים איכותיים לגבר. שמעתי שזה מגביר את ייצור הזרע. וכמובן לשכב עם רגליים למעלה במשך חצי שעה אחרי. זה השיטות שאני השתמשתי בהם...
  • בנות תודה רבה על העזרה והחיזוקים!
    אני באמת מאמינה שהלחץ שקיים אצלי סביב הנושא הוא מה שמפריע. אבל אני לא מצליחה להבין איך אפשר לא להיכנס למחשבות כל חודש מחדש לפני המחזור.
    אני אנסה להוריד הילוך ואולי באמת לשחרר..
    הפחד היחידי שלי הוא שאולי יש בעיה ואני לא מודעת אליה.
    שוב תודה על הכל!
  • לדעתי תגשי לעשות בדיקות. רק לשקט הנפשי שלך. שבעלך יעשה 2 בדעקות זרע על מנצ שיןכלו להשוות אותן זו עם זו ושאת תעשי מעקב זקיקים על מנת לראות מתי את מבייצת בדיוק. מעקב זקיקים בודק מתי את מבייצת והוא המדד הכי מדויק להודיע מתי את מבייצת. העיקר שתראי שהכל בסדר ואז תירגעי ובטח תיכנסי להריון מהר:)
  • אמן! הלוואי ובע"ה בסיבוב הקרוב זה ייקלט..
  • אני אחרי חצי שנה כבר הלכתי לרופא וביקשתי בדיקות בסיסיות של פרופיל הורמונלי ובדיקה שאכן יש ביוץ כל חודש. .. הכל היה תקין ב"ה.. עכשיו, אחרי שנה של ניסיונות..... אנחנו רוצים לעשות בדיקת זרע..
    לדעתי זה חשוב לעשות בדיקות אפילו אם לא עברה שנה
    . מקסימום נכנסים להריון תוך כדי..
  • בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה