IVF על בסיס מחזור טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בנות, מישהי שמעה?
    אתמול הייתי אצל הרופא, היה די ברור שהוא ממש לא יודע מה לומר לי.
    רוצה לנסות לעשות לי טיפול כזה כדי לראות מה איכות העובר שיצא נראהלי מאוד מוזר, אין לי חשק לעשות תהליך שלם של מעקבים, הרדמה והחזרה רק בשביל לראות מה איכות העובר שיצא.
    מצד שני הוא לא מסכים לאפשר לי לקבל תרומת ביצית למרות שבשני המחזורים היו עוברים לא איכותיים ובמחזור הזה היה כתוב גם שהביציות לא תקינות.
    לא יודעת מה לעשות
3 תגובות
עמוד 1
  • אולי ללכת לרופא אחר
    לשמוע חוות דעת נוספת

יש לי חברה שעברה IVF על בסיס מחזור טבעי, לא בשביל בדיקה אלא כאחד הניסיונות.
    אבל אם מרגישה לא בנוח עם דעות הרופא, ובמצבנו חשוב שיהיה נוח, נרגיש אופטימיות, לדעתי ללכת לעוד מומחה.
    המון בהצלחה!!!!
  • היי, תודה רבה
    אני בהחלט מחליפה רופא במיוחד אחרי שהתייעצתי בפורום עם ד"ר אשכנזי שאמר לי שבהחלט ( כפי שביקשתי מהרופא שלי ) יש צורך לעשות עוד בדיקות - קריוטיפ ובדיקת זרע מעמיקה יותר
    הוא אמר לי שטיפול כזה הוא ממש ברירת מחדל
    אני פשוט רותחת מכעס כי הייתי מאוד קרובה להפסיק את הכל ולהתיאש.
    אני הולכת לרד"ר רויבורט שדיברנו עליו בספטמבר
    קראתי שאת אופטימית
    שיהיה לך בהצלחה עם ילד חדש בשנה הבאה
  • קודם כל המון בהצלחה ותודה רבה! בעזרת השם אצל כל בנות הפורום!!!!!

באמת צריך להעמיק ולהתקדם.
    לא להתייאש, ולא להרים ידיים, תעדכני אחרי הביקור אצל רויבורט.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה