חייבת לפרוק לפני שאני מתגרשת ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לפרוק!
    נמאס לי ואני לא יכולה יותר! בעלי נמאס עלי בכל דרך אפשרית ואני פשוט
    לא רוצה להיות איתו יותר אני לא יכולה לסבול אותו !
    הוא כל כך רצה שאני אכנס להריון ועכשיו שנכנסתי זה נותן לו את האישור להתנהג אלי
    כמו איזה זבלה מי הוא בכלל אני ממש שונאת אותו ואני לא יודעת אם אני רוצה כבר את ההריון
    הזה אני פשוט בדיכאון ועצבים שאין כאלה!!!!
    אני בשבוע 12 וזה ההריון ה3 שלנו וממש לא מעניין אותי שהוא עובד 13 שעות ביום
    אני לא מתכוונת לאכול את החרא הזה!
    סליחה על העצבים אני פשוט עוד שנייה נותנת לו מכות !!!
5 תגובות
עמוד 1
  • וואי מאמי, את חייבת לדבר איתו על הרגשות שלך ,
    קטונתי מלהיכנס לכם לזוגיות, אני גם לא מכירה אתכם אבל יש סיבה טובה לנישואים הללו, 3 סיבות טובות!!

את נמצאת עכשיו במצב הורמונלי מטורף, כל דבר שיראה לה מעצבן יעצבן אותך פי 10 בהריון,
    יכול להיות וזו הסיבה למה שאת גם מרגישה- אבל את חייבת לדבר איתו!!!!!!

בהצלחה :)

• חמודה!!!
    מסכימה עם שני 101.... את חייבת לדבר איתו על איך שאת מרגישה, אבל לא מתוך עצבים וכעס אלא אחרי שאת נרגעת ובאה אחרת לשיחה הזו.
    אני לא יודעת מזה אומר שהוא מתייחס אלייך כמו זבלה, אבל את לא צריכה להרגיש ככה! גם אם הוא עובד קשה..... אם קשה לו הוא צריך לבוא לדבר איתך על המ שקשה ומפריע לו....
    אולי תנסו לצאת מהבית, לשנות קצת אוירה ולדבר על הדברים.... לפתוח ולפרוק קצת את המתח ביינכם, מתח הוא לא דבר בריא ובטח בטח שלא בהריון!!
    גם עניין ההורמונים נכון, אני מוצאת את עצמי מתעצבנת על בן הזוג שלי על שטויות שלא הייתי מתעצבנת עליו קודם לכן..... או בוכה מדברים שלא היו מזיזים לי.....

אולי את צריכה להתרחק קצת, לשבת עם חברה לקפה ולשחרר קצת את התחושות המגעילות..... או סתם לעשות טיול בחוץ כשכבר נעים יותר....

חיבוק גדול
  • היי מותק, קודם כל מלא חיבוקים

• זה קשה לייעץ כשלא יודעים את הפרטים.
    השאלה אם זה לא סתם כעס חולף..
    הכי קל זה לחשוב על הסוף.. לפעמים כדאי להתאמץ ולא להרים ידיים. אבל באמת שהכל תלוי ב- האם יש אהבה ביניכם, בסיס טוב וכו'
    קבלי הרבה חיבוקים ואנחנו כאן בשבילך
  • היי בננות טוב אז ניראה לי שפשוט הייתי היסטרית והריון הזה פשוט
    קשה לי מאוד במיוחד עם 2 קטנים שרצים סביבי .. בעלי עובד מלא מלא ומאוד קשה לי אנחנו גרים בלוס אנגלס וההורים שלי חיים בארץ אז ככה שאני כאן בלי עזרה.. בע"ה ביום ראשון אנחנו טסים לארץ לשבועיים וחצי ואולי זה מה שאנחנו צריכים קצת חופש ועזרה מאמא:)
    תודה לכן שאתן מנסות להבין ולייעץ
    תודה תודה תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה