חייבת את עזרתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות....
    אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן אבל פעם ראשונה שאני רושמת בו...
    אני ממש חייבת את עזרתכן...!!
    זאת הולכת להיות חפירה...תתכוננו-
    אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר למעלה משנתיים ואם להיות מדויקים אז שנתיים ו4 חודשים...
    אני בעלת שחלות פוליצסטיות ומחזור לא סדיר (למרות שבחודשים האחרונים הוא התחיל להיות יותר סדיר בין 30-40 בין מחזור למחזור)
    באמת שניסינו כבר הכל
    איקוקלומין 3 סבבים מעבר להזרעות 3-4 פעמים וניסיון להפרייה
    תהליך הפרייה ראשון חשד לגירוי יתר שחלתי מעל 40 זקיקים- ולכן הפסקנו את הטיפול.
    תהליך הפרייה שני מעט מדי זקיקים- הפסקת הטיפול ורק ניסיון הזרעה שגם לא צלח.
    ניסיון שלישי- 16 זקיקים שבשעה טובה גם נשאבו אבל.....מתוכם "רק" 12 טובים
    לאחר ניסיון הפריית הביציות רק 3 מתוך 12 צלחו!
    ולאחר 72 שעות גם ה3 בציות שהופרו גם לא שרדו ולא היתה אף החזרה :( :( :(
    לאחר הטראומה הקשה הזאת החלטנו שאנחנו לוקחים פסק זמן מטיפולים ומנסים שוב טבעי...
    ועכשיו הסיפור הנוכחי שאיתו אני רוצה להתייעץ איתכן- המחזור האחרון שלי ב14.7 ומהיום ה8 למחזור עד היום ה28 באמת שניסנו המוןןןן ברמה של כמעט כל יום ומקסימום יום כן ויום לא.
    ביום ה-30 הופיעו לי מעט כתמים חומים - ישר חשבתי שקיבלתי מחזור אבל זה היה ממש מעט ורק ליום אחד (וממה שקראתי פה בפורום יכול להיות ומדובר בהשרשה)
    ביום חמישי האחרון- שזה כבר היה היום ה9 לאיחור המחזור (כלומר היום ה39 מיום המחזור) החלטתי ללכת לעשות בדיקת דם והיא הייתה שלילית- בטא קטנה מ3 :( :(
    היום כבר יום שבת ועדיין לא קיבלתי מחזור...
    יכול להיות שעשיתי את הבדיקת דם מוקדם מידי???
    אני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב על זה....כאילו אם התשובה שלילית אז למה אין מחזור?????????????
    יכול להיות שאני סתם מדמיינת, לא משלימה עם המצב וחושבת שיכול להיות סיכוי למרות שאין סיכוי???
    מה יהיה????????????
    אשמח לעזרתכן ודעתכן בנושא
5 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך שזה הריון!!!
    זיהית ביוץ החודש?
  • היי מאמי
    לפעמים יש ביוץ מאוחר וכתוצאה מכך המחזור מאחר בכמה ינים, יכול להיות וזו הסיבה
    גם ראיתי שכתבת שבגלל שאת פוליציסטית אז המחזור לא סדיר וכשהוא כבר סדיר אז זה ביון 30-40 יום
    את נשמעת מאוד לחוצה וזה לא דבר טוב, זה יכול לעכב לך גם את ההריון וגם את המחזור...

הלוואי ואני טועה וזה אכן הריון!!

• לו רק היה לי- נראה לי שכן...אבל לא בדקתי עם מקלונים...

Shani101- ואי שני קלעת בול!!! אני לחוצה מאוד....אבל לצערי מה שאני עושה ואיך שאני מנסה לשכנע את עצמי אני לא מצליחה להירגע...בכל זאת שנתיים ו4 חודשים של ניסיון זה המוןןןןן זמן בייחוד שבזמן הזה כל החברות שלי כבר נכנסו להיריון וילדו...

נקווה לטוב :)
  • אני הייתי מחכה עוד שבוע עד ה31.8 ועושה שוב בדיקת בטא אם אין מחזור..
    הלוואי שזה הריון!!!! בהצלחה!!
  • תודה חמודה!!!

מתפללת שזה כן....אבל גם אם לא....אז איך הילדים אומרים? מה שיוצא אני מרוצה

חייבים להישאר אופטימיים :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה