לזוגות שעשו בדיקות זרע - שאלה. . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אפשר דרך הרופא נשים בקופת חולים או שחייבים להגיע לרופא פוריות?
14 תגובות
עמוד 1
  • את לא צריכה רופא פוריות בשביל זה.. שהרופא משפחה של בעלך יתן לו הפניה לבדיקת זרע

לילוש
  • כמו שלילוש רשמה, בעלי לקח פעמיים הפניה אבל מרופאת המשפחה שלו.
  • והכל מתבצע אצל הרופא משפחה? איך מעבירים את זה למעבדה?
  • לפחות בכללית לוקחים הפניה מהרופאת משפחה וטופס התחייבות מהמזכירות (לא מבינה בזה במכבי אין טפסים כאלה). במזכירות גם נותנים את הכוס.
    ואז בודקים באינטרנט איפה עושים בדיקת זרע... ומתקשרים אליהם לקבוע תור. יש כל מיני מעבדות פרטיות בכל מיני מקומות שעובדים עם הקופות חולים.
    שם נקבע תור ומקבלים הנחיות, וצריך להגיע אליהם עם הזרע בכוס מהקופת חולים תוך שעה או משהו כזה (אולי יותר ואני מבלבלת).
  • תודה רבה.. את יודעת איפה אני יכולה למצוא את הרשימה הזו?
  • היי
    אם את בכללית מצאתי בחיפוש שרותים את הרשימה הזאת לצפון
    http://www.clalit.co.il/sefer/Pages/Clinics.aspx?k=((dadministrationcode%3d151000+OR+dadministrationcode%3d154000+OR+dadministrationcode%3d153000+OR+dadministrationcode%3d152000+OR+dadministrationcode%3d53000+OR+dadministrationcode%3d51000+OR+dadministrationcode%3d54000+OR+dadministrationcode%3d52000+OR+dadministrationcode%3d55000)+AND+dserviceslist%3a%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%96%D7%A8%D7%A2+AND+discommunity%3aTrue)&module=Clinics&service=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%96%D7%A8%D7%A2®ion=22&adminCodes=151000,154000,153000,152000,53000,51000,54000,52000,55000

מקווה שהקישור עובד.. אם לא תלכי תלכי לחיפוש שרותי וזה תחת מרפאות ומכונים. בטח בשאר הקופות חולים בצורה דומה
    בהצלחה!!!

• אם את בכללית יש מעבדות שעושות בחינם את בדיקת הזרע ואפילו השבחת זרעכמובן שצריך להביא טופס הפניה מהרופאה.
  • אני בכללית.. ועדיין לא מצאתי איפה המרפאות האלה.. אוף
  • את נכנסת לפה
    http://www.clalit.co.il/sefer/Pages/default.aspx
    אם הקישור לא עובד פשוט תרשמי בגוגל כללית חיפוש שרותים
    בשורה העליונה באמצע יש מרפאות ומכונים
    את לוחצת שם ובתחום שרות מזינה בדיקת זרע ומתחת אזור מגורים
    לי זה נותן להזין...

• תודה ניסיתי שוב.. הגיוני שהכי צפוני זה חיפה??
  • היי
    יכול להיות
    יש בקרית חיים זה יותר צפונית
    אולי תתקשרי למוקד של כללית לוודא את העניין.. אני בכלל במכבי. זה צריך באמת להגיע תוך שעה בדקתי

• אני יודעץ שיש בראשון לצין מעבדה קטנה מאוד שעושה את זה במקום וציק צק היא מחזירה לך תשובות אחרי שעה ככה ומאוד קפדנית עשינו אצלה כמה פעמים. וגם עשתה השבחה לזרעים דל בעלי.
  • אני מצפת.... כל זה ממש רחוק לי
  • תתקשרי למוקד של כללית ותשאלי
    ומבינה אותך, בעניינים רפואיים (ועוד מליון אחרים) מרגישים מה זה לגור רחוק רחוק מהמרכז....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה