מתי הודעתן למנהל/ת בעבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתלבטת מתי נכון לספר לה.....
    בייחוד לאור זה שיש לי כל מני בדיקות שמצריכות יציאה באמצע היום או הגעה מאוחרת/יציאה מוקדמת

אשמח לשמוע את דעתכן.....

5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    כרגע עוד לא סיפרתי פשוט כי לא ממש יוצא לי לראות אותו...
    אבל בתחילת ההריון כשעוד הייתי בפרקטיקום סיפרתי ממש ממש מוקדם למדריך שלי, כבר בשבוע 6, כי זה השפיע בטרוף! היו לי מצבי רוח, נגעלתי מאוד ממטופלים פחות היגייניים, לא הרגשתי טוב... גם עוד חברה שהייתה בהריון סיפרה בהדרכות מאותן סיבות.
    לדעתי אם יוצא ככה שההתנהלות שלך בעבודה נפגעת בצורה ששמים לב כדאי לספר לה ולבקש ממנה לשמור על דיסקרטיות, לדעתי זה מקובל
  • אני סיפרתי אחרי שבוע 12
  • אני חושבת כמו שני 13.
  • לפי החוק צריך לספר למעביד בחודש חמישי.

אני אפעם לא סיפרתי.

עם נהוראי לא היה לי מעביד
    עבדתי עם ילד מוגבל וילדתי בסוף השנה

עם תהל ממש לא סיפרתי
    להבדיל עברתי הפלה לפני כן ולא רציתי שידעו
    רק ששאלו בחודש שישי
    שיצאה הבטן רשמית אישרתי...

ועם שוהם התפטרתי בערך בחודש שלישי

• היום בדיוק סיפרתי לבוס שלי, אחרי ששוב קיבלתי הוראה לנוח מהרופא. היות וראיתי שזה כבר נראה חשוד, במיוחד לאור הבדיקות וכו', הרגשתי שאני חייבת להסביר לו מה קורה. הוא מרגיש קצת לא נוח מול השותפים האחרים אבל מבין שאני לא מוכנה לספר עדיין והבטיח לי לא לספר כלום עד שאני ארגיש נוח לספר (אחרי הסקירה)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה