תסמינים שונים- התםתחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר.

האם תסמינים שונים בגוף כגון כאבים וזרמים בשדיים. קושי בעיכול האוכל וכאבי בטן תחתונה מעיד על התפתחות של ההריון והעובר? או שהגוף לא מזהה את ההתפתחות של העובר אלא הוא יודע שהוא בהריון והתופעות באות בעקבות זה?

השאלה נובעת מכך שיש לי תופעות שונות בעיקר בשדיים וכמו כן כאבי בטן מידי פעם אך פחות בחילות ואני בשבוע 7+6 וטרם נצפה דופק.
    ביום חמישי (7+3) ראו עובר אך אמרו שהוא נראה כמו שבוע 6 ויתכן ובגלל זה לא ראו דופק. אני תוהה אם הסימנים מעידים על ההתפתחות של העובר. כי המתח עד לבדיקה הבאה הורג אותי.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הקשר בין הסימנים שתיארת לבין תקינות ההריון הוא קשר חלש
    כלומר נוכחות הסימנים חא בהכרח מעידה על תקינות ההריון כשם שהעדרם לא מלמד על הריון לא תקין.
    לכן לא נותר אלא לחכות בסבלנות למרות המתח.

דר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה