רפואה פרטית בivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני לפני טיפול ivf ראשון , בגלל כל החששות והשאלות החלטנו לבצעו באופן פרטי .. עם החזר של הכללית אשמח לעזרתכן לגבי החזרים מהקופה
    ביום שישי הייתי בשיחת קבלת יעוץ בה קיבלתי את התוכנית לחודש הקרוב
    שילמתי 800 ש"ח עבור היעוץ והרופא אמר כי ישנו החזר מהקופה של 80 אחוז בערך .. אך אני לא מוצאת בשום מקום וגם לא בשיחה אם נציגת כללית..(שמה מדברים רק על הטיפול במרפאה עצמה ולא על הפגישת יעוץ ..) איזה טפסים ולאן אני שולחת על מנת לקבל את הזיכוי עבור פגישת היעוץ
    אשמח לעזרתכן ...מי שמכירה את התהליך מול כללית כמובן .

תודה ושבוע טוב
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    גם אני מטופלת אצל רופא פרטי ושייכת לכללית.
    בעיקרון יש שתי אפשרויות
    1. השתתפות עצמית של 330 שקל בכל שלב (ויש 3 שלבים). ככה שאת משלמת רק 990 שקל לכללית.
    2. החזר - שבו עלייך לשלוח טפסים ולשמור קבלות ולשלוח לכללית.
    מצרפת לך את הלינק של כללית שמסביר זאת.
    https://mushlam.clalit.co.il/woman/pregnancy_preparation/pages/ivf.aspx
  • היי רות
    תודה רבה על התשובה
    אך אני לא מדברת על החזר עבור הטיפול עצמו אלא עבור השיחת יעוץ ..וקביעת הפרוטקול לאותו חודש שילמתי 800 ש"ח ....לגבי זה אני לא מוצאת פרטים ..
  • אושר- אני מבינה שהתהליך מלחיץ ומפחיד, אבל תמיד לא המליצו לי לחכת לרפואה פרטית, זה מלא כסף וחבל עליו. רופאי הפוריות בדרך כלל גם עובדים באופן פרטי ובאיזשהו שלה גם את מגיעה לקליניקה הפרטית שלם גם אם את ברפואה ציבורית מטעם קופח. ממליצה לך לקבוע לרופא שעובד בהסדר עם הקופה שלך. גם ככה הטיפולים עולים הרבה מאוד כסף וחבל. אלא אם כן לא מעניין אותך להוציא כל כך הרבה כסף ויש לך מיותר.
  • אני אין לי כסף מיותר ועדיין בחרתי ללכת לרופא פוריות פרטי... לא הייתי בציבורי אבל אני מאוד מרוצה מהיחס החם של הרופא בשאיבה וההחזרה עשיתי באסותא את רואה שכסף לא משקר הכל כלכך היה נעים שאני לא מתחרטת לרגע אני חא ישכח שחיכיתי להחזרה הוא ניכנס לחדר המתנה הינו שם מלא נשים שחיכו להחזרה הוא פרופסור הגיע אלי חיבק נתן הרגשה שהכל בסדר מילה טובה אנשים שהיו איתי לא הבינו מה כלכך מיוחד בקשר איתי שהוא דואג ממש כמו אבא לכן אני ממליצה בחום על רופא פרטי ושוב זה הדעה שלי נכון זה הרבההה כסף אבל לדעתי שווה!!! יכול להיות שאם הייתי ברפואה ציבורית הייתי חושבת אחרת...
    לילוש
  • האמת שרק בגלל שזו פעם ראשונה(ובתקווה אחרונה ) החלטנו ללכת לפרטי .. זה כבר נעשה .. פשוט מעצבן אותי שאני ממש לא מבינה אך השיחת יעוץ ששילמתי עליה 800 ש"ח .. אך אני מקבלת החזר כל הטפסים באתר כללית מדברים על הטיפול עצמו ולא על שיחת היעוץ
  • גם במקרה שלי קיבלתי יחס מאוד טוב מהרופא שלי, הוא הכניס אותי הראשונה להחזרה כשהגיע, והיה סבלני בטירוף! צחקנו הרבה הרבה בהחזרה ואני לא מתחרטת שלא הלכתי לרפואה פרטית. אבל אין מה להתווכח שכל אחת תעשה מה שטוב לה:) העיקר שנכנס להריון ויהיו לנו ילדים ומלאאא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה