מישהי מכירה או עשתה לפרוסקופיה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בתהליך ניסיון כניסה להריון... (בת 30) עד כה ללא הצלחה לצערי.
    עברנו 4 הזרעות. 2 מהן עם תרופות.
    אני מבייצת באופן תקין והמחזור סדיר ביותר (!), לבעלי יש זרע טיפה חלש אבל הוא מצוין לאחר השבחה. הדבר היחיד שנחשד הוא כי בצילום הרחם הרופא כתב שיתכנו הידבקויות בצד ימין. לאור העובדה שעברתי ניתוח להוצאת ציסטה מהשחלה בגיל 3 ימים, יכול להיות שזה הסיפור (למרות שהשחלה עובדת מצוין). מה שהרופא שלי חושש הוא שמשהו באנטומיה לא תקין ושהשחלה לא פונה נכון לחצוצרה ואז הביצית לא מגיעה לאן שהיא צריכה להגיע על מנת להיפגש עם הזרע. כל זה בגדר חשש כמו שאמרתי, לא משהו וודאי. הוא מציע לעשות בדיקת לפרוסקופיה - שהיא תחת הרדמה מלאה ואותי זה קצת מלחיץ כי בכל זה פולשני וזה מזכיר ניתוח (נכנסים לבטן דרך 3 נקודות וכו').
    הוא אומר שזה יכול להבהיר את המצב, ואם מוצאים משהו שאפשר לתקן באותו הרגע אז מתקנים, אבל גם יכול להיות שלא...
    מתלבטת אם לעשות עוד הזרעה עם תרופות, את הבדיקה הזו או לעבור ל-IVF (מה שהרופא לא כל כך המליץ לעשות)??
    תודה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה