איקקלומין פעם ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבוע מבורך.

היום קיבלתי איקקלומין פעם ראשונה, הרופאה שלי אמרה במשך חמישה ימים פעמיים ביום...
    ואז מחכים עוד חמישה ימים ואז מתחיל הביוץ. נכון .?
    מישהי יכולה לחדש לי דברים?...... בחורות שנכנסו בסיבוב הראשון של האיקקלומין?
    יש לזה תופעות לוואי?
    תחזיקו לי אצבעות..

BABY
7 תגובות
עמוד 1
  • מי נתן לך איקקלומין? רופא פוריות או נשים?
    בעיקרון לוקחים מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים, הולכים ביום ב12 עד ה14 למעקב זקיקים לראות שיש זקיק ולדעת מתי הביוץ.. אפשר לשלב גם בדיקות דם תוך כדי.. מי שיעשה לך את המעקב יגיד לך מתי הביוץ ולפי זה תצטרכו לקיים יחסי מין. .
    שיהיה בהצלחה תחזרי לספר שנקלטת!
  • היי,
    עליי איקקלומין השפיע רק אחרי שסידרתי בעיה בבלוטת התריס (שזה היה אחרי 3 סבבים כבר). מינון של 100 גרם לשני זקיקים גדולים אך גם לרירית דקה וחודש לאחר מכן ציסטה בשחלה שגרמה להפסקת טיפול למשך חודש.
    ממליצה לך מאוד על מעקב זקיקים. אצלי בשלושת הסבבים הראשונים (קיבלתי את הכדורים בהתחלה דרך רופא נשים) לא הייתה תגובה ולא היה מעקב וזה סתם היה מתסכל.
    שיהיה לך מלא הצלחה :)
  • הי בנות
    רופאת נשים נתנה לי איקקלומין.
    חייב לעשות מעכב??? לא בוודאות זה יביא ביוץ?

BABY
  • רצוי מאוד לעשות מעקב וכמו שאמרתי התגובה לא מובטחת
  • רופאי נשים מרשים לעצמם לחלק איקקלומין כמו סוכריות!!! לא מבינה את זה.. הייתי ממליצה לך לעשות פרופיל הורמונלי בכדי להבין למה את לא מצליחה להיקלט (אין לי מושג כמה זמן את מנסה) ולהתייעץ עם מומחה בנושא.

• אני יודעת שזה לא כלכך קשור אבל מאיפה השגת את האיקקלומין?
    לא הצלחתי להשיג וחיפשתי בכל הבתי מרקחת בעיר...
    חוצמזה, לי היא אמרה שצריך כדור רק פעם אחת ביום.
    Surib
  • אני בשוק שהיא נתנה לך פעמיים ביום בלי מעקב ובדיקות דם! ממש חוסר אחריות!!!!!
    איקקלומין אומנם גורם לביוץ אבל את צריכה לדעת מתי הביוץ כדי לא לפספס אותו וכמובן שהחיסרון שלו הוא דיקוק הרירית של הרחם שיכול לגרום לכך שהביצית המופרית לא תשרוד וצריך לטפל על ידי אסטרוגן..
    לכן ממש חשוב מעקב!! תתקשרי למרפאה לקבוע תור ליום ה13 למחזור.. בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה