צריכה את עזרתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי.המחזור שלי מדוייק ואף פעם לא מאחר.אני תמיד מקבלת ביום שישי.ותמיד ביום שלישי של אותו שבוע מתחילות לי הפרשות חומות ,עד הדימום עצמו ביום שישי.הפעם לא היו לי הפרשות בכלל וגם לא קיבלתי.אתמול בבוקר הייתה לי מעט מעט הפרשה חומה שבערב הפכה לצבע ורוד,ורק בניגוב,היום גם בבוקר היו מעט הפרשות שלאט לאט נפסקו.יכול להיות שזה השתרשות?
    אני מפחדת לעשות בדיקה ולהתאכזב...
    אני גרה באשדוד וממש במתח וחרדה מכל האזעקות.אולי בגלל זה מאחר לי?מה אתן אומרות?לחכות עוד כמה ימים?

תודה לעונות!

**אור**
4 תגובות
עמוד 1
  • אם זיהית בוודאות ביוץ וכבר הזמן שהמחזור היה אמור להגיע עבר.....הייתי עושה בדיקה!!!! !!! בהצלחה!!!!!
  • תעשי בדיקה, מקסימום אם מוקדם מידי ויצא שלילי בסוף תופתעי!!

בשורות טובות לכולן

גל.
  • כמובן שתחכי כבר למחר בבוקר לשתן הראשוני של הבוקר. אם כבר לעשות אז כמו שצריך !

גל.
  • היי,ביוץ זיהיתי בוודאות ע"י בדיקת ביוץ.
    אני חושבת שבאמת אחכה למחר בבוקר,גג מחרתיים ואעשה.

תודה!

**אור**
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה