מפשעות תפוסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אני בשבוע 9+6 עם תאומים. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שהמפשעות שלי נתפסות כשאני קמה/הולכת/זזה... מישהי מכירה את התופעה??

תודה לעונות!

5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לי לפעמים יש כמו כאבים שם שלא הבנתי מה הם
    ואז קראתי שהשרירים במפשעות נתפסים ונמתחים גם.. ץעשי על זה גוגל אותי זה הרגיע :)

• גם אני בשבוע 8 ומרגישה שהמפשעות תפוסות..
  • אני זוכרת מההריון עם הבת שלי, שהיו כל מיני שרירים שכואבים, במקומות שונים ומשונים אבל אני לא זוכרת שזה היה בשלב כ"כ מוקדם. זה ידוע שבשלבים מתקדמים העובר יושב על איזה עצב ולכן יש הרגשה שנתפס.. אבל בשלב הזה?? מישהי הלכה לבדוק את זה או יודעת למה זה קורה בשלב כה מוקדם...
    לא מצאתי על זה יותר מדי מידע בגוגל... במקום מסויים קראתי שזה מפני שהרחם מתרחב ולכן זה קורה...

מישהי מכירה מידע אחר?
  • הרחם מתרחב זוהי הסיבה .. אין מה לדאוג יהיו כאבים יותר מוזרים מאלו ;)

• כל עוד העוברים יהיו בסדר אני מבטיחה לספוג כל כאב באהבה ... באמת...
    רק בשורות טובות לכולנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה