צריכה לקבוע להיפוך :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אצל הרופא שציין שרוב הסיכויים שהתינוק כבר לא יתהפך כי כל ההיריון הוא היה במצב עכוז וגם עכשיו ואמר לי לקבוע כבר היום תור להיפוך בבית חולים.
    בעלי נוסע השבוע ל10 ימים כך שאהיה כנראה לבדי עד שבוע 37, הוא חוזר יומיים לפני תחילת שבוע 37.
    לכן נראה לי שאקבע להיפוך יום אחרי שבעלי חוזר כי הבנתי שחצי מההיפוכים מסתיימים בלידות.
    מישהי עברה היפוך? אם כן באיזה שבוע? והאם יש לכן המלצות בנושא.
    המון תודה!
    ורק בשורות טובות
9 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי המון המלצות על ד"ר קנטי מכפר סבא

בלי קשר, הקטנה שלי בשבוע 36 היתה במצג עכוז, בשבוע 37 הלכתי להיפוך, שם התברר שהתהפכה לבד, שבוע 40+3 חזרה למצג עכוז, הכינו אותי כבר לקיסרי למחרת בבוקר ושניה לפני שלקחו אותי לחדר ניתוח, עשו אולט' והתברר שהיא במצג ראש
    אז אל תתייאשי כ"כ מהר...
    תחשבי חיובי, תנסי דמיון מודרך

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני עושה יוגה ולפי מה שהמורה שלי אמרה יש גם תנוחות יוגה שניתן לעשות כדי לבצע היפוך לעובר.
    הייתי מציעה לך לבדוק ולנסות. מקסימום, תמיד אפשר לעשות הליך רפואי :)
  • היי מתוקה!
    גם העוברית שלי הייתה עכוזית רוב ההריון....
    בשבע 37+3 נסעתי לבית חולים מאיר, שם ד"ר שכטר ביצע לנו היפוך...
    היחס היה מדהים וכך גם הרופא... הוא היה סבלני, עדין ורגיש. הסביר לנו הכל לפני שנגע ומאוד הרגיע אותנו!
    ההליך לא כל כך נעים, אבל נסבל בהחלט! ברוך השם, אצלי ההיפוך הצליח, אחרי דקה וחצי היא כבר הייתה מצג ראש :):)
    עליי לציין כי זה הריון ראשון שלי... ולפני חודשיים ילדתי את בתי המקסימה, לידה רגילה וטבעית...
    אל תחששי ותלכי להיפוך רגועה ותאמיני שזה יצליח.... כך תחסכי לעצמך ניתוח. וגם אם לא יצליח, לפחות תדעי שניסית...
    המון בהצלחה! ואם יש לך שאלות נוספות, אשמח לענות :)
  • המון בהצלחה!!!

הדר ברוך ה'

• היי יקירה !
    הבנתי שבהיפוך יש סיכונים לא פשוטים ולא תמיד זה מצליח .. הרבה ממליצים על ניתוח למרות שכם לניתוח יש השלכות להריונות הבאים ..
    ממליצה לך לקרוא על היפוך לפני שתחליטי לעשות אותו ..
    שיהיה בהצלחה ולידה קלה :)

• אני באתי להיפוך בשבוע 38 והתינוק היה כבר הפוך.
    הכי מומלץ בתחום זה קנטי (במאיר) יש לו אחוזים מטורפים. ממליצה לך לקבוע תור מעכשיו.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • תודה רבה רבה רבה רבה לכן ! מאוד עזר לי לקרוא את כל מה שרשמתן!
    אני אקבע היפוך לשבוע 37 ואחכה שבעלי יחזור לארץ. אנסה את כל מה שאמרתן עד כה מקווה שזה יעזור ושהבייבי יתהפך מעצמו עד אז.
    גם אני הבנתי שקנטי הוא הכי מומלץ אבל אף אחד לא יכול להבטיח לי שהוא זה שיבצע את ההיפוך לכן אני אקבע לפרופסור הוד בבלינסון ובמידה והוא יגיד שהוא חושב שהוא לא יצליח אנסה איכשהו להגיע לקנטי.
    המון המון המון תודה!!!!!

• בהצלחה
  • מצד שני הבנתי שככל שמנסים להפוך מוקדם יותר יש לזה יותר סיכויי הצלחה. בכל מקרה לדעתי עדיף לנסות קודם שיטה כמו דיקור או יוגה או בריכה שמעתי עליהם דברים טובים ורק אז הייתי הולכת לרופא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה