אולי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מנסים כבר לא מעט...
    לרוב המחזורים שלי הם 30 יום ואני בודקת עם מקלוני ביוץ.
    החודש קיבלתי ב1/8 (מאוד מקל על החישובים...)
    ב13 עם טווח בטחון התחלתי לבדוק ולהפתעתי יצא חיובי. לא שכבנו באותו יום אבל כן יום קודם ויום אחרי. בדיקת ביוץ יום אחרי כבר יצאה שלילי.
    היום ה27. בדיוק 14 יום אחרי. עשיתי בדיקת ביוץ כי שמעתי שלפעמים עובד... יצא שלילי :( אבל גם המחזור עוד לא הגיע...
    מצד שני תכלס יש לי עוד כמה ימים בשביל לסגור 30 יום של מחזור.
    כל חצי שעה הולכת לשירותים לראות אם קיבלתי...
    לפי מה לספור? 30 יום? 14 אחרי הביוץ?
    מוזר שפתאום הביות הגיע ככה מוקדם....
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לספור 14 יום מהמחזור
    אצלי המחזורים היו באורכים מעט שונים.. בגלל זה תמיד כשבנות פה שואלות אני ממליצה לבדוק ביוץ מהיום העשירי ובכל מקרה יום כן יום לא... :)
    מחזיקה לך אצבעות!!!!
  • הי :)
    הכוונה היתה כמה לספור מבחינת מתי לצפות למחזור (או מתי לעשות בדיקה אם הוא לא מגיע...) לא כמה לספור עד לביוץ...
  • התכוונתי לכתוב שהמחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ.. התבלבלתי :)

• מחזור מגיע בין 12-16 יום מהביוץ
  • אז עשיתי בדיקה אתמול. יצא שלילי :(
    היתה לי ממש תחושה שהפעם זה חיובי, אפילו ציצ שמאל נפוח ורגיש.
    עדיין לא קיבלתי ועברו כבר 17 יום מהביוץ (13/8) ו30 יום מהמחזור (1/8)
    מחזיקה אצבעות שיצא שלילי בטעות...
    אם לא אקבל ביומיים הקרובים אעשה שוב בדיקה...

מה הסיכוי???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה