היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
מגרד כי העור נמתח כל הזמן... שמנים מאד עוזרים גם שמן שקדים.
אני הייתי מגרדת ואין לי שום סימן!
חחחח לבנדר
כן שירה? הייתי בטוחה שזה חארטה שאסור לגרד כי באמת גרדתי חופשי כשגרד לי ואין לי שום סימן. אולי זה גנטי. השאלה איך אפשר שלא לגרד???
אני לא יודעת אם גירודים גורמים לסימני מתיחה,, בהריון הקודם השתמשתי ב קרם של חברת *תפוח* מיוחד למניעת סימני מתיחה, וטפו טפו טפו לא זכור לי שהיו לי גירודים וטפו טפו טפו יצאתי בלי סימני מתיחה. גם בהריון הזה אני מורחת כל יום אחרי המקלחת- זה גורם לעור של הבטן להיות ממש רך וגמיש כל הזמן ונראה לי שזה עשוי למנוע את הגירודים.
לא יודעת אם זה נכון במאה אחוז אבל קראתי בכמה מקומות שבסוף סימנים מתיחה שנשארים זה גנטי. וכל הקרמים והשמנים זה נחמד אבל רק הגנטיקה תקבע בסוף אם יהיה או לא... אני דיי מאמינה בזה כי ככה זה גם קמטים... או חצ'קונים או מלא דברים שקשורים לעור. אני מורחת כשאני זוכרת שמן שקדים אחרי המקלחת אבל בתכלס לא נראה לי שזה מה שיחרוץ את גורלי בעניין
בכל מקרה גירוד זה לא נעים ולא טוב לגרד. שימי שמן שקדים וקרם לחות כל הזמן. אני שמה שמן בלילה (כי זה קצת מלכלך אז הסדינים זה לא נורא אבל לא רוצה שילכלך את הבגדים) וקרם לחות או חמאת גוף לפעמים פעמיים-שלוש ביום. כל דבר עם לחות עוזר לעור להיות גמיש ומונע סמני מתיחה וגירודים. זה גם נעים ומריח טוב אפילו שקיץ תשתמשי בקרם לחות עדין ייחסית שנושם.