כרית הריון והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בשבוע 26 להריון הראשון שלי ומרגישה קלולס לגמרי... והחלטתי שהגיע הזמן שגם אני אתחבר לאחד הפורומים :) לאחרונה ממש קשה לי לישון ואמרו לי שכדאי לקנות כרית, אבל יש כל מיני ואני לא יודעת מה טוב... וגם נראה חסכוני יותר לקנות כרית שתשמש גם לשינה וגם להנקה אחר כך, יש המלצות?
4 תגובות
עמוד 1
  • זה מאד אינדיווידואלי, יש כאלו שמעדיפות כריות קשות יותר ויש כאלו רכות יותר

בזמנו היתה לי כרית של מילגה אם אני לא טועה, מעולה, אמנם לא זולה, אבל ממש מעולה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני גם התכוונתי לפרסם שאלה כזאת... כבר ממש לא נוח לי לישון וזה הורס לי את הלילה ויותר חשוב מזה את הימים.... בלתי אפשרי לי לישון על הצד בסוף אני מוצאת את עצמי על הבטן או הגב ומרגישה רע אז מתעוררת מלא.

אולי מישהי יכולה להיות קצת יותר ספציפית לגבי מה היא השתמשה אם היא זוכרת, ולאיזה תנוחות זה היה נוח?

תודה!!!
  • אני קניתי כרית בשילב של חברת סימפלי גוד (אם אני לא טועה היא גם יותר זולה היום), קניתי את הכרית הגדולה שנראית כמו פרסה גדולה.

מאוד מאוד מאוד נוחה, שמים את הראש בראש ה"פרסה" ואז אם ישנים על הצד אפשר לשים יד אחת מתחת ולחבק אותה זה ממש נוח

היא נוחה גם לשכיבה על הגב.

והיא גם כרית הנקה אז זה נחמד....

אני ממליצה נהנית ממנה מאוד.
  • קניתי לפני כחודש ב"מוצצים" כרית שאני לא זוכרת את שמה, אבל היא ארוכה כזו ומשמשת גם ככרית הריון וגם ככרית הנקה. אפשר לעצב אותה ולהפוך אותה להיות כמו פרסה בערך בהמשך להנקה. היא עלתה הרבה, 350 ש"ח, אבל רק ככה אני מצליחה לישון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה