את מתוקה בעצמך!!
מבחינת הסטרס אצלי הוא כבר ירד כי אני אומרת לעצמי שכל כך נלחמתי להביא תינוק לעולם, חס וחלילה אם יקרה משהו, כמו שאני מכירה את עצמי, אני אלחם יותר חזק כדי להכנס שוב להריון וזה מרגיע אותי, גם בעלי אמר ככה, לא משנה מה יקרה, אנחנו נביא ישר עוד אחד או עדיף בכלל תאומים, מבחינתי אחרי הלידה ישר, מתי שהרופא יתן אוקי שניתן להתחיל טיפולים שוב. כל עוד אני צעירה, חייבת להביא מהר ילדים ואז אהיה רגועה לפחות עם שלשה.. ואז אקח את הזמן. (אני בת 27).בשאיפה עד גיל 30 ( לא יוסעת מתי אצליח להכנס מהטיפולים שוב להריון, אז נותנת הרבה זמן) להיות עם 2 ילדים לפחות.
אני שומעת מלאאא בדופלר. אני מרגישה אותו בשבוע 17, ועכשיו כבר לא צריך לשים יד על הבטן, פשוט רואים את כל הבטן קופצת מהבעיטות, אני מכןרה לבעיטות האלה. מןכנה לסבול הקאות ובחילות ןכל מה שיבוא הוא מבורך. העיקר בסוף נסיכי:)))
הייתה לי סקירה 2 לפני מספר ימים, היום אני בשבוע 23, היה לי בשבוע 22+2 המנהל של המחלקה של בדיקת הסקירה עשה לי ואנר שהכל נראה תקין ובסדר. יצאתי משם רגועה מאוד הוא גם היה נחמד לאלחה, הסביר הכל והיה פיצוי על הסקירה ה1 שהוא הבהיל אותי ואמר שלא מצא יד אחת. הפעם הוא צילם לי את שתי הידיים עם האצבעות שאראה שהן שם חחח.
משתדלת להיות רגועה, וגפ אני חושבת תמיד שאם אפסיק לדאוג אז חלילה יקר. משהו. אבל ככל ששהריון מתקדם אני אומרת לעצמי, במקרה הכי גרוע מיילדים אותי (בשבועות מתקדמים יותר כמובן) ואז הכל יהיה בסדר.