שני 13 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקרוב את משנה קידומת של שבועות:))) מ19 ל20.
    פזמולדת שמח:))))
    איך את מרגישה? ספרי מה עובר עלייך... את מרגישה כבר את הנסיכ/ה?
6 תגובות
עמוד 1
  • תות איזה חמודההה את
  • את מתוקה בעצמך!!
    מבחינת הסטרס אצלי הוא כבר ירד כי אני אומרת לעצמי שכל כך נלחמתי להביא תינוק לעולם, חס וחלילה אם יקרה משהו, כמו שאני מכירה את עצמי, אני אלחם יותר חזק כדי להכנס שוב להריון וזה מרגיע אותי, גם בעלי אמר ככה, לא משנה מה יקרה, אנחנו נביא ישר עוד אחד או עדיף בכלל תאומים, מבחינתי אחרי הלידה ישר, מתי שהרופא יתן אוקי שניתן להתחיל טיפולים שוב. כל עוד אני צעירה, חייבת להביא מהר ילדים ואז אהיה רגועה לפחות עם שלשה.. ואז אקח את הזמן. (אני בת 27).בשאיפה עד גיל 30 ( לא יוסעת מתי אצליח להכנס מהטיפולים שוב להריון, אז נותנת הרבה זמן) להיות עם 2 ילדים לפחות.
    אני שומעת מלאאא בדופלר. אני מרגישה אותו בשבוע 17, ועכשיו כבר לא צריך לשים יד על הבטן, פשוט רואים את כל הבטן קופצת מהבעיטות, אני מכןרה לבעיטות האלה. מןכנה לסבול הקאות ובחילות ןכל מה שיבוא הוא מבורך. העיקר בסוף נסיכי:)))
    הייתה לי סקירה 2 לפני מספר ימים, היום אני בשבוע 23, היה לי בשבוע 22+2 המנהל של המחלקה של בדיקת הסקירה עשה לי ואנר שהכל נראה תקין ובסדר. יצאתי משם רגועה מאוד הוא גם היה נחמד לאלחה, הסביר הכל והיה פיצוי על הסקירה ה1 שהוא הבהיל אותי ואמר שלא מצא יד אחת. הפעם הוא צילם לי את שתי הידיים עם האצבעות שאראה שהן שם חחח.
    משתדלת להיות רגועה, וגפ אני חושבת תמיד שאם אפסיק לדאוג אז חלילה יקר. משהו. אבל ככל ששהריון מתקדם אני אומרת לעצמי, במקרה הכי גרוע מיילדים אותי (בשבועות מתקדמים יותר כמובן) ואז הכל יהיה בסדר.
  • היי :)
    כל הכבוד לך על הגישה.. ממה שסיפרת אני גם סומכת עלייך שתילחמי. וטט"ט גם הטיפולים הלכו לך מהר ברגע שהתחלתם ממה שאת מספרת ואצלך הכל בסדר אני בטוחה שגם תצליחי!!!!
    אתמול בדיוק ביקרתי את אשתו של בן דוד שלי יש לה כבר 4 ילדים מהפריות! לא יודעת מה הבעיה שם עד ההריון האחרון שזה תאומות אפילו לא ידעתי שזה הפריות אבל גם אצלהם זה יחסית בזמן קצר ולפעמים צריך רק דחיפה....
    אני גם בת 27, עוד פחות מחודש :)
    איזה כיף לך שאת מרגישה כזה מוקדם! ברור שגם זה מדאיג אותי למה אני לא מרגישה וזה... רביעי הבא יש לי בדיקה אצל הרופאה חייבת כבר לראות אותה שוב לפחות.
    מה זאת אומרת הוא לא ראה יד בסקירה הראשונה?! אצלנו הוא לא הצליח לראות אוזן אחת ועד שהוא לא ראה ולחץ לי על הבטן והכאיב לי נורא במשך קרוב לעשר דקות הסקירה לא נגמרה. אחר כך בסרט ריחמתי על העוברית זה נראה כאילו היא ממש קיבלה שם מכות
  • שכחתי לציין שהסקירה הראשונה נערכה 40 דקות והוא הכאיב לי מלא כי העובר היה עקשן מאוד ולא רצה להסתובב וכמובן עד שלא ראה את כל האיברים וכל מה שצריך לראות הוא לא אוציא אותנו משם ולכן לקח 40 דק.
    הסקירה השניה הייתה פיצוי- לקח לו בערך 10 דקות 15 דקות לעשות אתהסקירה ואמר שהכל בסדר והראה לי את הידיים וצילם לי שתיהיה לי מזכרת. הוא אמר שזה לא כלול בבדיקה אבל בשביל להרגיע אותי הוא צילם לי.
  • אוקיי אז בסוף הוא כן מצא את היד... :)
    צריך להגיד תודה, יש לי כמה חברות ששיגעו אותן בסקירות עם כל מיני ממצאים שבתכלס אומרים כלום אבל שלחו אותן לייעוצים גנטיים והבדיקת דם במקום המי שפיר וכו'... שרק ימשיך ככה
  • אמן ושיעבור כבר מהר!! אני כל כך רוצה לראות את הילד הזה.... עוד מעט 6 שנים אני מחכה לו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה