איך עבר לכן ההריון? מהר... לאט..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ספרו לי בנות איך עבר עליכן ההריון, מהר או לאט? אני מרגישה שזה כמו מסטיק נמשך... רוצה כבר לחסוק תינוק!
11 תגובות
עמוד 1
  • לי עףףףף ההריון, כ״כ חיכיתי לבטן גדולה כבר וממש להרגיש בהריון,
    עם כל הרצון כבר להחזיק אותה ביידים, רציתי עוד מההריון
    ובשבוע 37 עשיתי הערכת משקל
    ואמרתי לרופאה שההריון קצר מידי והיא הייתה בהלם חחח
    תהני מכל רגעע אחרי הלידה עוד התגעגעתי לבטן ולתנועות
  • הייתי מוותרת על ההריון עצמו ומקבלת תינוק שיעיר אותי כל שעתיים שיבכה כי כואב לו מגזים, לקלח אותו וכל הדברים שכרוחים בדבר!! פשוט ילדים זה שמחה וברכה! עם כל הדברים הטובים וברעים!!
  • תות מכירה את ההרגשה
    ומבינה את חוסר הסבלנות סוף סוף לחבוק בייבי
    לדעת שהוא ש ל ך.

אבל
    תהני מזה כמה שאת יכולה
    אח"כ פתאום מתגעגעים לבטן, לבעיטות
    להתרגשות הזו של ההריון
    מתגעגעים ללילות עם השינה הרצופה
    לזמן לבד עם הבעל.

החיים לימדו אותי שצריך ליהנות מכל שלב
    אפילו מהדרך למטרה...

ויש לך סה"כ עוד חצי דרך
    הזמן עף

• שינה רצופה? הלוואי! כבר שלושה לילות לא ישנתי כמעט בכלל וכבר שבועיים אני ישנה ממש גרוע. מתי מתחיל שלב השינה הרצופה בהיריון? :)
    אני מתה להיות כבר עם בטן גדולה ועוד יותר מחכה כבר לחבק את הקטנטן. בינתיים מרגישה שלא זז, ורק התחלתי
  • אני עם שירה !! חלום שלי לישון רצוף .. ועד שהוא נרדם באמצע היום אני לא מצליחה להרדם!!

• לי זה גם עובר לאט!!!!
    כאילו מצד אחד - וואו, כבר חודש חמישי.
    מצד שני - זה מרגיש שאני בהריון כבר שנה ומתעסקת בכל מה שקשור אליו כל החיים...
    מה עשיתי עם כל הזמן שלי לפני הפורומים והבדיקות והלחצים, אין לי מושג!
    לא זוכרת מה היה הדבר שהכי עניין אותי לפני.
    ואני נהנית אבל גם מאוד לחוצה שהכל יהיה בסדר ורוצה להיות בשלב שהכל עובר בשלום....

גם אני לא ישנה.

דוקא אחרי הלידה אני בונה על לישון קצת במשך היום תודות לאמא שלי ואחותי. מה שטוב בזה שיש לה ארבעה ילדים, אישיות קלילה ובית ע-נ-ק - זה פשוט לא מפריע לה אם משאירים אצלה עוד כמה!
  • בשני ההיריונות השליש הראשון עבר לאט..
    מהשליש השני זה ממש טס, אבל כשמתקרבים לתשיעי כל יום נראה כמו שנה..
  • ה8 חודשים הראשונים סבבה וחודש תשיעי זה נצח
    בגלל זה אני תמיד אומרת שהריון זה 8 חודשים +שנה חחח
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני כל כך מחכה לתינוק שלא איכפת לי לקבל הרבה לילות ללא שינה, ואני לא טיפוס שמתלונן הרבה. שירוש את תראי שאני לא אתלונן בכלל. אחותי התחתנה מאוחר יחסית והביאה מהר ילדה, מרוב שהיא חיכתה לילדה הזאת היא לא התלוננה בכלל, רק הנאה מהילדה הזאת:) משערת שאהיה. גם ככה:)
  • גם בהריון אני לא מתלוננת על כלום, שיהיו מליון תופעות לוואי, מה שכן אני מאוד דאגנית וחרדתית.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה