מתחחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם לשתף אתכן...
    הולכת בצהריים לבדיקת אולטראסאונד וזה אחרי שבשבוע 6 לא היה דופק. שבוע 7 רופא אחד לא ראה בכלל עובר ואחר ראה עובר אבל ללא דופק. עובר שהתאים לשבוע 6. מקווה שהפעם יראו דופק ואני אוכל לארגע!
    צריכה מנוחה קצת מהמתח הזה של הכל בסדר? הוא מתפתח?
    חיכיתי כשנה להריון הזה מתפללת כל יום שהכל יהיה בסדר!
    מישהי מכן חוותה מצב כזה? ששלחו אותה מספר פעמים לאולטראסאונד והיתה תשובה רק בשבוע 8/9?

24 תגובות
עמוד 1
  • היי אושר
    חשבתי עלייך אתמול, רציתי לכתוב לך בפורום אבל זכרתי שהבדיקה שלך רק מחר ולא רציתי להלחיץ אותך.
    אני הלכתי פעם ראשונה לרופאה בסוף שבוע 5 בערך, היה רק שק הריון וחלמון. היא לא ראתה עובר ולא דופק. חזרתי שבוע אחרי וכן היה עובר ודופק.
    ישר כשסיפרתי לאחותי היא אמרה שהיא לא מבינה למה אני בכלל עושה את זה - שהיא תמיד לא עשתה בטא ולא כלום, בדיקה ביתית ואז לחכות בסבלנות לשבוע 8 כדי למנוע בדיוק את הלחץ הזה... אבל גם לא הצלחתי להתאפק!
    אני ממש מחזיקה לך אצבעות, תחשבי חיובי, תעדכני אחרי הבדיקה!!!!!!
  • אושר,
    קודם כל המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
  • תודה בנות!
    שני- איזו חמודה שחשבת עלי וכל הכבוד על הזכרון!
  • בהצלחה

• בהצלחה מאמי
  • מחזיקה אצבעות... רק בריאות!!
  • המון בהצלחה!!!!
  • איזה מרגש מתוקה!!!
    שיהיה בהצלחה
  • מחזיקה לך המון המון אצבעות
  • שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות!!
  • בנות. לצירי הבשורות לא טובות. בהתחלה הרופא אמר שק ההריון ריק. ואז פתאום ראה עובר אבל 2 מ״מ ללא דופק. כולי בוכה והלכתי לבד. מחכה עכשיו לבעלי שיצא מישיבה ויקח אותי הביתה. כל מה שרוצה עכשיו זה לישון. אבל בטח לא אוכל.
    אני יודעת שהכל לטובהאבל קשה להתנחם מפאת גילי ותקופת הנסיון להרות.
    שנשמע רק בשורות טובות. ומקווה לחזור לפה בקרוב מאוד.
    תודה לכולכן על התמיכה!

• מצטערת בשבילך מאמי
  • מצטערת בשבילך מאמי
  • אני ממש מצטערת לשמוע... אני מקווה שתתאוששי במהרה נפשית ופיזית ותוכלי לשמור על אופטימיות לפעם הבאה
    שולחת לך המון המון חיבוקים
  • תודה.
    One1 בואי נאמר שאננ מעל גיל 35. וכן הריון ראשון.
    ברור לי שאני חייבת להתרומם נפשית ופיזית. אך כרגע שזה כל כך טרי. קשה לי והדמעות לא מפסיקות לזלוג מעייני.
    אין לי ספק שהכל לטובה ומה שצריך לקרות קורה ולקבל הכל באהבה.
    מקווה מאוד לעבור הכל מהר ולהקלט בקרוב להריון בריא ותקין וללא כאבים מיותרים.
    ולכן בנותאני מאחלת המשך הריון תקין ומשעמם ובהצלחה!!!
  • וואו.מצטערת לשמוע.

• מצער לשמוע מאחלת לך רק טוב מהיום בעז"ה....המון
  • מצער מאוד לראות מה שאת כותבת:( לצערי הרב חויתי את אותו החוויה! בהחלט זה נוראי ולא נעים בלשון המעטה! עם זאת אומרים שאותו החודש של ההפלה אחרי הדימום הוא החודש הכי טוב להקלט, הרחם פתוח או משהו כזה. זה כמו אחרי לידה. תבטיחי שתנסי החודש זה חודש של סליחות והרבה קדושה, אני מאוד מאמינה שתצליחי הפעם! אני מאמינה שההריון היה ספונטני אם לא כתבת כלום על טיפולים, אז יש סיכוי טוב להקלט בחודש הבא:)
  • תודה בנות על התמיכה. אני יודעת שעם כל הקושי הכל לטובה.
    תות אני כמובן יחזור לנסות בע״ה ברגע הראשון שאוכל.
    מאחר ועברת את זה. איך עברת? כדורים או גרידה? זו ההתלהטות שלי עכשיו למרות שאני חושבת ללכת על גרידה ישירות. יש לי ביטוח פרטי מהעבודה. כנראה שאבצע זאת באופן פרטי.
    חייבת להרים את עצמי ולקבל את הכל באהבה.
    בשורות טובות!!!

• לי זה קרה שלא ראו דופק עד שבוע מאוחר וכבר הומלץ לי להוריד את ההריון אבל בסוף ראו דופק רק בסביבות שבוע 10
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • רותם סיקרנת אותי.
    מתי העובר הפסיק להתפתח אצלך? אצלי הפסיק בשבוע שש ואז חזר להראות כמו שבוע 5 וחצי.
    הלוואי ויקרה נס ואלך לגרידה ופתאום הוא יתפתח למרות שאני בספק רב.
  • אושר, שמעתי על הרבה מקרים של בנות שניסו המון זמן להכנס להריון בפעם הראשונה, ואחריה שאר ההריונות באו בקלות. הכל יכול לקרות, את יכולה תוך זמן קצר להיות שוב בהריון ומאושרת ונכון שעכשיו זו חוויה קשה אבל אח"כ מגיע ילד ושוכחים!
  • אושר- אני עברתי הפלה בכדורים. היו כאבי בטן יחסית חזקים, אבל התנחמתי בזה שלא עברתי התערבות רפואית בכלל. הכל יצא בפעם הראשונה שלקחתי את הכדורים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה