בדיקות גנטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

מישהי מכן שעשתה בדיקות גנטיות- רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לעשות את הבדיקות האלה. רק הבדיקות בסל הבריאות בלי תוספות

היום אני צריכה לעשות אז רציתי לדעת כמה זמן "אתקע" שם.

תודה רבה!!
6 תגובות
עמוד 1
  • מדובר בבדיקות דם פשוטות. האחות במעבדה שואלת כמה שאלות (שלפיהן מוציאה לך רשימת בדיקות) ואז לוקחת כמה מבחנות ונגמר הסיפור. לא יותר מרבע שעה מרגע שנכנסת

• וואי מעולה איזו האלופה את שענית לי כל כך מהר!

תודה רבה!!

• כמו שיאדי יאדי אמרה ....
    לי זה לקח ביחד עם הטיפיסאדה 20 דק׳ ... רק לחכות לתוצאות לקח נצח :/ יותר מחודש לקח להם לשלוח את זה אליי הביתה !!

• דיי חודש?? וואי אז כניראה שהייתי צריכה לעשות את זה לפני ההריון.
    עוד חודש אני כבר אהיה חודש רביעי-חמישי... טוב בעזרת השם הכל יהיה בסדר
  • הם שואלים אותך אם את כבר בהריון יכול להיות שהם מזרזים אם כן
    מהניסיון הדל שלי מתואר ראשון בביולוגיה - לבדוק דנ"א למחלה גנטית לוקח גם לסטודנטים הלא ממש מלאי מוטיבציה שהיינו שלושה ימים.... :)
    אבל סביר להניח שהכל בסדר ואין מה לדאוג!
  • האמת היום הגיעו לי התשובות אחרי קצת פחות משבועים..
    אני בכללית ויצא לי לעשות רק את ה3 הבדיקות החובה
    מאוד שמחתי לראות שהכל תקין ב"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה