עזרה לגבי בחירת עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני כבר נכנסתי לפלונטר עם עצמי מרוב שראיתי כל כך הרבה עגלות
    אולי בגלל שהתאכזבתי מאוד מהעגלה שקניתי לבת הראשונה ועכשיו אני רוצה לקנות עגלה שאהנה ממנה ולא אתחרט שקניתי אותה....
    אז העגלות שאני מתלבטת ביניהן היא מימה ובבה קאר:
    מימה : עגלה יפייפיה, עיצוב מעלף!! היא קלה ופשוטה בקיפול אבל אין לה סלקל והטיולון לא מגיע לשכיבנ מלאה ,שזה חיסרון מהותי...
    הבבה קאר: גם יפה אך מגושמת מאוד וכבדה מאוד, היא מגיעה עם סלקל והטיולון שלה מגיע לשכיבה מלאה.
    שניהן עגלות מאוד יקרות,6500-7000 ולכן חשוב לי לעשות קניה נכונה..
    בנות יקרות, אשמח מאוד לחוות דעת, המלצות וניסיון שלכן על עגלות הללו
    תודה
17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    עוד אין לי
    אבל שמעתי ממש המלצות מעולות על האינגלזינה טרילוג'י ואני יודעת שיש בנות פה שיש להן אולי יוכלו לעזור. את בכלל מסתכלת לכיוון הזה או שהעניין של העיצוב הייחודי משחק תפקיד?
    המימה באמת יפה.... :)
  • איזה עגלה קנית בבת הראשונה?

אני לא ככ מכירה עגלות.. בהתלבטות עכשיו בעצמי בין הבוגבו לבייבי גוגר

ליטלילי
  • לבת הראשונה קניתי פג פרגו אך של שנת 2009, היא הייתה כבדה מאוד, כשהייתי שמה תיק כבד על הידיות העגלה הייתה מתהפכת ברגע שהייתי מורידה את הילדה, ובנוסף גיליתי שלגלגלים שלה היה רצונות משלהם
    למרות שכשראיתי את הדגמים החדשים- הם שיפרו את העגלות מאוד, אבל רק מהסיוט שעברתי אני מעדיפה לא להתקרב אליהם
  • לי יש את האינגלזינה אביו..מרוצה מאוד.
    מתקפלת בקלות, נוחה, יציבה, ממש מעולה.. רק שהאמבטיה צרה (זה היתרון שלה... היא עוברת במעברים צרים ולא תופסת הרבה מקום כמו באוטובוסים ובמעליות) אבל לי זה לא הפריע, כי ממילא העברתי לפני גיל חצי שנה את הבת שלי לטיולון.
    עגלה מצויינת לדעתי.
    http://www.shilav.co.il/avio-stroller-1

l]
  • לגיסתי יש את את העגלה של מוצי והיא מאוד מרוצה....
    נוחה לתפעול, גבוהה ויפה..

ליטלילי
  • אני מאוד אוהבת את המימה.
    היא נוחה מאוד לתפעול, רחבה ופשוט מהממת :)
  • לי יש בבי קאר ןהיא מאוד נוכה . אם יש מעלית אין אליה . אפשר לשים כל השקיות אפשריות היא לא מתהפכת . עוברת גם בחולות . אפשר תמיד לחפשס ביד שניה במצב מציון יעלה לך חצי .
    Free image hosting by
    htt
  • לנו יש מקלארן XT קנינו בבייבי סטאר יש להם עכשיו מבצע 1490 ש"ח אנחנו מבסוטים..
  • תיקי
    איזה דגם של בבה קאר?
  • לנו יש אי אופ היפ הופ אבולושיין , 328. חבל רק שרק קטנציק נהנה ממנה . עצוב לי שלגדול לא היתה לי את העגלה הזאת . ובגלל מצבי הבריאותי סגרתי את הבסטה .בכלל הלכנו לקנות פג פרגו פלוס אבל ברגע שבעלי ראה את עגלה הוא כמהנדס מכונות פשוט נדלק . היא כל כך חזקה שיכולה לשמש גם 4 ילדים . היא תוצרת אירופה הולנד ופרטוגל ולא סין . אמבטיה ענקית כמו מטה קטנה השתמשנן עד גיל 4 חודשעם +. אצלי סידור בסיס וסלקל מאוד שימושי . לפעמים מראש אני לוקחת רק את הגלגלים עם מדבור על קניות או מסעדה לדוגמא
    חברה שלי עשתה עסקה דרך יד שניה ב3000 ש"ח במצב מצויין . שאני חפשתי לא היה ולא רצתי להמתין .
    Free image hosting by
    htt
  • תודה על כל המידע! לא שמעתי על הדגם הספציפי הזה לפני
    כשיהיה רלונטי אסתכל עליו.
    אצלנו אין מעלית אז כנראה שרוב הזמן כשאני לבד העגלה תשאר בבגאז' אז אצטרך לראות גם את הגודל ונוחות הקיפול...
    מה הסדר גודל של המחיר?
  • חדשה עולה 5500 יד שניה במצב חדש אפשר למצוא ב3000 -2500 ש"ח עדיין תחת אחראיות . היא מתקפלת בקלות ומאוד מרווחות . אז צריך רכב משפחתי . עם כדול שלא היתה לי מעלית - עגלה היתה ברכב אבל התפשרתי על הדגם בגלל המשקל ואני מצטערת על זה עד היום . קנינו עגלה חרא.
    Free image hosting by
    htt
  • הי,

אני קניתי את האינגלזינה טרילוג'י אחרי שקיבלתי עליה הרבה המלצות טובות

עלתה לי 3,850 ש"ח.
  • אני קניתי עגלת וולנסיה של איה בייבי, אין עליה כ״כ המלצות באינטרנט,
    אבל לא מתחרטת, קלה נוחה נראית טוב מתקפלת בקלות,
    ונכנסת לבגאז׳ שזה הכי חשוב חחח ויש לנו יונדאי i20

• האם משהיא מכירה עגלה של חברת cam דגם combi famly?
    תודה רבה
  • תיקי תודה!
    זה קצת יותר יקר ממה שתכננתי (חשבתי בכיוון הסדר גודל של הטרילוג'י שזה 4000) אבל בהחלט אלך לראות אותה... בעלי כבר חושש כי כשאני אומרת "אני רק הולכת להסתכל" זה לא נגמר טוב
  • יש לי את האינגליזינה טרילוג'י, עגלה מעולה, קלה, מתקפלת בקלות, אמבטיה מרווחת וטיולון דו"צ, מאוד איכותית ויש עליה עכשיו הנחה של 1000 ש"ח! חבל שלא היה כשאני קניתי...
    http://shilavonline.co.il/LandingPages/Inglesina/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה