כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 10+ וסובלת מכאבים ממש קשים (כמו כאבי מחזור חמורים במיוחד בשילוב דקירות בבטן התחתונה וליד עצם האגן). אין לי דימומים.
    האם מישהי סבלה מזה? אני ממש חוששת שמשהו לא בסדר אבל מקווה שאלו כאבים רגילים של היריון

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היו כאבי בטן נוראיים בשבוע שלך ועד לא מזמן היה לי כאבי בטן תחתונה. בימים אלו רק על הבוקר ובערב יש לי כאבי בטן תחתונה. בכל פעם שזה. היה נראה לי לא הגיוני ניגשתי למוקד והכל היה בסדר גמור.
    אם את חוששת גשי למוקד כדי להיות רגועה:)
  • כבר הייתי במוקד ביום ראשון והכל היה בסדר (חוץ משיליה נמוכה שהטכנאית הדאיגה אותו לגביה אבל הרופא אמר לא לדאוג) אבל אמרו לי לחזור אם לא ישתפר. אני לא רוצה מצד אחד ללכת כל הזמן ומצד שני, ממש חוששת שמשהו יקרה...

• אם זה לא מלווה בדימום אז אני מאמינה שאין מקום לדאגה.
    לאחותי בכל ההיריונות שלה (3) היא סבלה מכאבי בטן והכל היה בסדר.
    אבל אם זה יימשך ולא ייפסק תוך יום יומיים או אם יהיה חלילה דימום תפני לרופא.
    בכל אופן תנוחי, אל תתאמצי ותשתי הרבה מים. לפעמים זה גם מחוסר שתיה.
  • היי yadi אני גם בשבוע 10 והיו לי כאבים כמו שאת מתארת התחלתי לשתות מיים וזההעבר.כמו שלבנדר אמרה שלפעמים זה מחוסר שתיה.בהצלחה
  • היי
    עד עכשיו יש לי כאבי בטן כמו שאת מתארת
    עכשיו בתדירות יותר נמוכה אבל לפעמים ברמה שאני מתפתלת... וזה עובר לבד. בכל מקום רשום שזה יכול להיות וזה מכל המתיחו תשל הרחם, הרצועות, שרירים בכל האזור שנרפים כדי לאפשר לרחם לגדול.
    גם אני לא עשיתי או עושה כלום בקשר לזה כי זה היה בלי דימומים וגם בא והולך, לא חס וחלילה משהו של 24 שעות נונסטופ. אם זה ברמה שזה פוגע לך בתפקוד ואת ממש מרגישה שזה כאבים משתקים אז רק כדי להיות רגועה הייתי קופצת למוקד, אבל מאמינה שרק יגידו לך שבאמת הכל בסדר...

תנסי לנוח כי זה אמור להרגע בשכיבה. ובלי קשר לשתות ה-מ-ו-ן יכול לעזור גם לכאבים וגם בכלל מומלץ.
    תרגישי טוב מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה