התקשות בבטן.- חייבת עזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 23+2 ואתמול אבחנתי כששמתי יד על הבטן שהבטן שלי נעשתה קשה, אבל זה לא כל הזמן, היא הייתה קשה ואחרי כמה דק כשנגעתי בה שוב היא חזרה להיות רכה יותר. גם כשהתעוררתי בלילה הנחתי את היד על הבטן והיא הייתה קשה ממש, ואחרי כמה דק היא חזרה לעצמה ונהייתה רכה יותר. האם זה הגיוני?? מודאגת....
7 תגובות
עמוד 1
  • צירים מדומים זה יקרה עד הלידה
    לא לשכוח לשתות הרבה
  • זה היה לי איזה 4 פעמים בלילה.
  • היי תות
    יש לי חברה שזה גם קורה לה והרופאה אמרה שכל עוד זה לא סדיר ממש אז זה בסדר.. היא כבר בסוף שמיני עכשיו זה ככה ממזמן.
    אבל עדיין כדי להיות רגועה כדאי לך להתקשר למוקד אחיות לתאר להן גם לדעתי... תעדכני מה אומרים לך
  • תות מה קורה? איך את מרגישה?

• יותר טוב, קראתי תגובה שדוקטור הדר הגיב למישהי שנתקלה בהתקשות כמוני. אנר לשתות הרבה מים ולנוח ואם זה חוזר על עצמו לעיתים קרובות צריך לבדוק. בינתיים מאז אתמול בערב זה לא חזר על עצמו. מעבר לכך אמר שהרחם מכין עצמו לחידה ולכן זה קורה. יש לי עוד שבועיים רופא נשים, כדאי ללחכות או ללכת למוקד?
  • אלדעתי תלכי רק אם זה יקרה שוב. סביר שיגידו לך שאם זה לא סדיר אין בעיה אבל שתהיי רגועה. אם זה עבר חכי קצת :)
    אני גם שוב הקאתי היום ונלחצתי הלכתי למוקד למרות שזה רגיל לא נשים.. בינתיים לא הקאתי שוב אז אולי זה מההריון הפעם ולא וירוס... מלחיץ מלחיץ מלחיץ. אוף לא אכפת לי להקיא בכלל רק לדעת שזה לא ממשהו שאכלתי זה ממש מלחיץ אותי :(
  • אני מקווה שהכל בסדר ויהיה בסדר אצלך. כל ההריון היקר הזה מלחיץ ברמות מחזיקה לנו אצבעות שנעבור אותו בשלום. תראי את העדכון שרשמתי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה