מתחילה דרך חדשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז החודש סגרתי שנה.. שנה של ניסיונות כושלים.. אני אחרי 2 מחזורים של איקקלומין.. יש לי שחלות פוליציסטיות.. החלטתי שאני מפסיקה עם הכדורים לחודש חודשיים.. חייבת אוויר לנשימה.. מה שרציתי לדעת שאם יש לי שחלות פוליציסטיות אני יכולה להיכנס להריון בדרך טבעית או שזה ילך רק עם עזרה של תרופות?
7 תגובות
עמוד 1
  • אין מישהי שיכולה לעזור?
  • היי....אני גם אובחנתי כפוליציסטית...אבל ידעתי את זה אחרי שניכנסתי להריון טבעי אך הוא לא החזיק ונפל בשבוע 6 אחרי אחרי כמה חודשים שוב נקלטתי גם טבעי אבל זה היה הריון כימי..וכמה חודשים לא הצלחתי שוב להיקלט ורגע לפני שאני מתחילה לקבל עזרה תרופתית החלטתי שוב לנסות טבעי אבל הפעם כמו שאת אמרת להתחיל מחדש עם דף נקי ולשחרר את כל מה שחוויתי בעבר....ותוך פחות משלושה חודשים קיבלתי בטא שהעיפה אותי לשמיים מרוב אושר...וזה היה טבעי..נכון שזה שונה מאשה לאשה...אבל הייתי דווקא כן ממליצה לך לנסות טבעי אבל הכי חשוב עם נפש בריאה...שיהיה המון בהצלחה
  • היי ליאל!
    קודם כל בהצלחה בדרך החדשה!!
    לשאלתך, גם אני פוליציסטית ואובחנתי כבר בגיל 17 כיוון שהמחזור שלי לא היה סדיר כלל. גם היום, ללא גלולות המחזור שלי מגיע אחת ל4 חודשים ולפעמים אפילו יותר. כך שזה בעצם מקשה על האפשרות להיכנס להריון. במידה ויש לך מחזור סדיר- דבר שלא כל כך הגיוני אם אם את פוליציסטית אז כמובן שאת יכולה להיכנס להריון בדרך הטבעית. אבל מנסיוני, כיוון שאין לי מחזור כל חודש אין לי גם ביוץ ולכן אני נעזרת בתחליפים שעוזרים לי לקדם ביוץ טבעי.
    אני כרגע בשלב שבו אני מנסה תחליפים טבעיים כמו vitex וmaca לכמה חודשים. במידה ולא יעזרו לי אתחיל איקוקלימין.

בכל מקרה המון בהצלחה, אני בטוחה שיהיה בסדר!!

עדי
  • היי ליאל
    אני לא פוליציסטית בעצמי אבל יש מישהי שעובדת איתי שכן ועכשיו התחילה טיפולי פוריות. אז ממה שאני מבינה ממנה אפשר בעיקרון להיכנס טבעי - אבל זה תלוי מהבדיוק החומרה של המצב, ממה הוא נובע ועד כמה יש אם בכלל בעיות נלוות של הורמונים וכאלה....
    להרפות קצת ולנוח זה תמיד דבר טוב. אם כן חשוב לך להיכנס בקרוב אז אולי שווה ללכת לרופא שמתמחה בזה שיכול לעשות את כל הבדיקות המקיפות ולתת תשובות יותר חכמות... לא בקטע של טיפולים עדיין אבל כן לדעת מול מה את צריכה להתמודד.
    מקווה שתיקלטי טבעי ושהכל יילך כמה שיותר בקלות
  • היי didi אני מקבלת מחזור ללא תרופות למיניהן אומנם הוא לא סדיר.. אני יכולה פעם אחת לקבל אחרי 30 יום וחודש אחרי 40 יום.
  • בהצלחה.. הלוואי שתיקלטו מהר!!
  • היי,
    אני פוליציסטית ונקלטתי להריון ראשון חודשיים אחרי הפסקת גלולות..
    לצערי הוא נפל בשבוע 6..
    מקווה שההריון הבא גם ייקלט בצורה טבעית לפני שאפנה לרופא פוריות

הבנתי שהרבה בחורות במצבנו נקלטות באופן טבעי..
    אז זה נותן לי תקווה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה