התייעצות בנוגע לרירית דקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני שנה וחצי אחרי גרידה והיסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה בעקבותיהם הרירית שלי דקה (עובי 6). עברתי עד עכשיו 7 טיפולי IVF .העוברים מעולים אבל אני לא מצליחה להיכנס להריון. אשמח לשמוע מבנות עם בעיה כמו שלי מה עזר להן וכן המלצות על רופאים מומלצים יצירתיים ולא מקובעים על סגנון אחד של פרוטוקול.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי יש לי אותה בעיה, אומנם זה לא בעקבות שום דבר פשוט הרירית לא מתעבה. זאת אומרת שהיא מתעבה בטיפול רגיל אבל בטיפול של החזרת מוקפאים ממש לא עובד.
    המליצו לי על אכילת סלק ולקיחת של ויטמין E אני עוברת כל מיני סוגי טיפולים בין כדרוים וזריקות.
    שיהיה בהצלחה
  • היי אלה וסמיילי

רפואה אלטרנטיבית כמו דיקור עוזר במצב הזה
    אני עושה דיקור סיני ושינוי תזונה ותוך 3חודשים נכנסתי להריון בהזרעה עם הורמונים שלצערי הסתיימה בהפלה בשבוע 9
    ועכשיו עושה טיפול ראשון של הפריה וממשיכה עם הדיקור והשינוי תזונה
    גם התוצאות של הבדיקות דם נהיו מעולות

שיהיה בהצלחה
    ממליצה בחום
  • מצטערת על ההפלה.
    את משלבת פורמולות של צמחים בטיפולי הדיקור או דיקור בלבד? אני עשיתי דיקור בלבד וזה לא עזר לי אבל שמעתי שלהרבה בנות זה כן עוזר.
  • תודה
    אני עושה דיקור ושיניתי את התזונה, בלי צמחי מרפא
    זה מאוד עוזר
    אבל צריך לדעת למי ללכת
    אני עכשיו אצל המדקר הרביעי כבר ואני הכי מרוצה ממנו
    כל האחרים היה סתם, רק דיקור בלי כלום
    פה זה גם דיקור וגם השינוי תזונה והוא מתאים לך את הדיקור והשינוי תזונה בהתאם לבעיה
    אין עליו

אם את רוצה אני באמת ממליצה עליו, קוראים לו אודי לוריא והוא מקבל ברמת גן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה