סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכלן,
    אני אתחיל בלאחל לכולכן קליטה מהירה!

אני רציתי לעשות סקר
    כמה בנות פה היו בהריון אבל הבדיקה הביתית נתנה לכם תשובה שלילית?
    אני צריכה חיזוק חיובי :)
7 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ביום שעשיתי בטא ויצא חיובית (76) יומיים לפני האיחור,
    עשיתי שתי בדיקות שונות.
    אחת של לייף דווקא היקרה - ויצאה שלילית!
    השנייה איזה בדיקה שחברה שעשתה מחקר שהנשים שהשתתפו בו היו צריכות לעשות בדיקות הריון ונשאר לה ספייר.. הכי פושטי נראה כמו הסטיקים של הביוץ... הייתה חיובית.
    אז בהחלט יכול להיות שבדיקה מסוימת לא תהיה מספיק רגישה בשלבים ממש מוקדמים
  • אני עשיתי בדיקה ביתית (מקלון הזהב) 3 ימים לפני האיחור ויצא שלילי, עשיתי שוב יומיים אחרי האיחור ויצא פס חלש. יום למחרת עשיתי בטא ויצא 247.
    בהצלחה!!
  • אני גם עשיתי עם מקלון הזהב והיה שלילי
    האמת שהיום אני אמורה לקבל אז טכנית עוד אין איחור אבל אני מקווה שאני כן יש לי בחילות, מיחושים, ולפני שבוע וחצי היו לי כאבי מחזור ככה שזה ממש מעלה ציפיות :)
  • אני בדקתי ביום שישי עם מקלון הזהב והיה שלילי יום לפני איחור (אבל 16 יום אחרי ביוץ אז אולי כבר כן איחור??)
    עדיין לא קיבלתי ואני ביום איחור רשמית
    אם שום דבר לא ישתנה מחר אקנה בדיקה אחרת ואבדוק שוב בשלישי בבוקר
    מקווה שהפעם יצא חיובי!!
  • אני עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי
    אחרי שבועיים!! (חיכיתי כי לא רציתי להתאכזב...) יצא חיובי
    ב"ה עכשיו בחודש תשיעי...
  • היום עשיתי שוב (עם בדיקה אחרת) ויצא חיובי!!!!!!
    אמנם פס דק ודי חלש, אבל פס זה פס!!!!

רק שהפעם זה יחזיק....
  • בשעה טובה כרמלולו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה