הסיפור שלי...(קשה לקריאה.....) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב חברות יקרות אז חלק ממכן אולי זוכרות אותי אבל נראה לי שהרוב כאן חדשות...

אז יש לי בת מקסימה בת 4 ובן בן 3.

בתקופה שהבן שלי נולד הייתי פעילה כאן המון כי הוא היה מאושפז הרבה מאוד זמן אחרי שנולד ללא דופק ואחרי החיאה היה מורדם ומונשם הרבה זמן.
    היום ב"ה הוא בסדר גמור והתגברנו על זה.

לפני שנה בדיוק נכנסתי שוב להריון שממש לא היה מתוכנן..רציתי להחליף גלולות ונקלטתי ממש כנגד כל הסיכויים,בהתחלה היה לנו קצת קשה המחשבה שיהיו לנו ממש 3 קטנטנים אבל הסתגלנו לרעיון.

כשהייתי בערך בשבוע 20 היייתי צריכה ליסוע לעשות שבת אצל ההורים שלי ובאותו יום ניקיתי את כל הבית כדי שנחזור לבית נקי,תוך כדי אני מרגישה כאבי מחזור ממש חלשים אבל לא התייחסתי.כשבעלי חזר הביתה אמרתי לו שאני יסע שניה למוקד לראות שהכל בסדר ואז ישר ניסע.
    הגעתי למוקד היתה שם רופאת נשים שאמרה לי לעלות למיטה כדי לעשות us ,איך שהיא באה לבדוק אני אומרת לה תקשיבי נראה לי משהו נוזל שם,היא מסתכלת ומתחילה לצעוק "תזמינו אמבולנס היא יולדת" תוך שניה כל המרפאה על הרגליים מלא רופאים בודקים כולם בלחץ ואני לא מבינה מה קורה איתי.
    הגעתי לבית חולים שאני מעדיפה לא להגיד את שמו,בדקה אותי רופאה אומרת לי שאני בפתיחה 4 הראש בתעלה 100% מחיקה ודימום מאוד חזק ויש לי כמה שעות עד שאני ילד ושברור לי שעובר בשבוע כזה אין לו בכלל סיכוי.אני לא יתאר לכם מה עבר עלי ובאיזה מצב נפשי הייתי..עולה למחלקה מחכים לצירים פתיחה משהו ולא זז כלום.בבוקר ביקור רופאים הרופאה שקיבלה אותי היתה ככה שעוד לא ילדתי,בקיצורהכל נרגע והייתי מאושפזת שם שבוע וחצי ובזמן הזה הבית חולים הזה עשה את הפאדיחה שלו,רק שיכנעו אותי ללכת להפלה יזומה וכל הזמן רק דיברו איתי על לזרז ולא רצו לתת לי תרופות לתמוך בהריון כי אמרו שאין לזה סיכוי וחבל לתת תרופות,כאלה חוצפנים רק רצו שאני ימליט להם שם ויעוף הביתה ממש לא עניין אותם שהעוברית שלי נלחמת על חייה ורוצה לחיות...בקיצור אחרי שבוע וחצי הייתי עם 100% מחיקה ופתיחה 3 הרופאים החליטו לשחרר אותי הביתה כי אני תופסת להם מיטה,אני ובעלי היינו בשוק איך מששחררים אישה במצב כזה?!

בקיצור עברתי לבית חולים אחר,ששם יש למשפחה שלי קשרים מאוד חזקים עם ההנהלה ככה שקיבלתי v.i.p פחדנו מאוד מהנסיעה שהיא בערך 3 שעות,שאנחנו לבד עם הילדים באוטו בכבישים מהירים ואם יקרה משהו?!אז בעלי טס כל הדרך וכשהיה פקקים נסע על השוליים,בקיצור הגעתי לבית חולים וישר קיבלו אותי והכניסו אותי לניתוח דחוף של תפירת צוואר רחם (סרקלאג') ויש סיכויים קלושים שהניתוח יצליח,זה ניתוח שעושים אותו לנשים בשבוע 12 בערך עם התקצרות צוואר בערך 1-1.5 ס"מ לי היה 0.4 מ"מ שזה כלום,אז היו צריכם לקחת בלון לדחוף את הראש של העובר למעלה ולנסות לסגור בכוח,90% שהתינוק יכול להיפגע או שהשק של המים יקרע או שיתפתח זיהום.בקיצור הרדימו אותי ואני רק בחרדות שהעוברית שלי הלוחמת הזאת תשרוד.כשהתעוררתי מהניתוח היו לי כאבים מחרידים אבל רק צעקתי "אני בהריון?אני בהריון?" ובעלי צועק לי כן ושהכל היה בסדר שוב כנגד כל הסיכויים ושהעוברית שלי כנראה ממש רוצה לחיות...במקום תפרים עדינים שעושים בניתוח כזה הכל היה תפוס לי עם קליפסים ענקיים מברזל וחוץ מפיפי שקצת הצלחתי לעשות הכל היה סגור חיצונית ופנימית בצורה מזעזעת...

ככה הייתי מאושפזת עד שבוע 32 עם מעקבים צמודים וכולם היו בהלם שממצב של לידה פעילה עם פתיחה 4 ו 100% מחיקה הצלחתי לשרוד עד שבוע כזה...
    בשבוע 32 רצו כבר לילד פחדו שלא יהיה לחץ על התפרים שיכול להוביל לקרע ברחם או בצוואר הרחם,בגלל שהרגשתי טוב נתנו לי ללכת הביתה כמה ימים ואז לחזור ללדת.

עשינו שבת אצל חמותי סוף סוף הרחתי ריח של בית ולבשתי פיג'מה של בית.
    ביום שישי בערב פתאום שמתי לב שאני מרגישה קצת פחות תנועות אבל לא משהו רציני,ביום שבת קמתי לקראת הצהריים ופתאום נלחצתי שכל הלילה לא התעוררתי מתנועות,כולם הרגיעו אותי שהכל בסדר ושהעוברית שלי כבר גדולה ואין לה מקום לזוז ושאני לא ילחץ.
    במוצאי שבת כבר היתה לי הגשה ממש לא טובה וכולם אמרו לי שאני חוורת,אמרתי לבעלי זהו חוזרים לבית חולים.
    אני מגיעה המיילדת מרגיעה אותי שזה בסדר שיש קצת פחות תנועות בסוף ההריון ושאני לא אדאג,היא מחברת אותי למוניטור ו... מחפשת דופק ולא מוצאת!!!!המיילדת אומרת לי שזה קורה שלא מוצאים דופק והרופאה תעשהus לראותץ איפה ממוקם העובר,לי כבר היתה הרגשה ממש לא טובה.
    המשך בתגובה(כי זה כנראה מוגבל בתווים)
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
11 תגובות
עמוד 1
  • הרופאה הבכירה באה ואיתה עוד 3 רופאים ואז הבנתי שמשהו קורה,היא עושה us ואומרת לי שהיא מצטערת ואין דופק.....

תפסנו את הראש אני ובעלי ופשוט התחלתי לצרוח בכל הכוח שלי שזה לא קורה לייייייייייייייייייייי אין אין אין מצב שאחרי מלחמה כל כך ארוכה שבה נלחמנו אני והעוברית שלי שבה הקרבתי את הזוגיות שלי,את המשפחה שלי,הילדים שלי,בעלי,את העבודה שלי,את החופש שלי,ואת הגוף שלי הפקרתי לטובת הרופאים איו מצב שזה יגמר ככה.

בעלי חיבק אותי חזק וככה עמדנו אולי חצי שעה כשאף אחד לא מעיז להתקרב,אחרי שנרגעתי מההיסטריה הראשונית הרופאים התחילו לדבר איתנו על מה עושים.כמובן שרציתי יעוץ גנטי צמוד כדי להבין מה קרה,ויש לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות בהריון.

התחילו כל מיני סוגים של זירוזים ולא הולך ועוד משהו ולא הולך והגוף לא מגיב,ואין עובר שלוחץ את עצמו שזה יותר קשה,בקיצור הייתי בלידה של 5 ימים שכל יום זה סיוט חדש והמחשבה שיש בתוכך תינוק מת עוד יותר גורמת לך לרצות למות,הלידה עצמה היתה מאוד מאוד קשה,כואבת ארוכה ומתישה,ועוד יותר כואב מתיש וכואב זה שאת לא שומעת בכי בסוף,ואת לא מחזיקה שום דבר בסוף רק לוקחים איזה משהו עטוף בתוך סדין ירוק ושואלים אותי אם אני רוצה להחזיק,אני באה לצעוק שהסדין על הפנים שלה אבל אז נזכרת שהיא ללא רוח חיים...

מאז אני מתאוששת לאט לאט ויתרתי על החופשת לידה שהיתה מגיעה לי לפי חוק וחזרתי לעבוד כמה ימים אחרי לידה,
    התחלתי טיפולים פסיכולוגיים עם הבת שלי שכבר ידעה והבינה שאמא כל כך הרבה זמן בבית חולים כי התינוקת בבטן שלה חולה וכשהיא תהיה בריאה היא תבוא הביתה,והעגלה שאבא קנה שבה בשביל התינוקת ופתאום היא מגלה שהכל מתפוצץ לה ולא קורה...

אז לך עוברית קטנה שלי שזכיתי שגדלת בתוכי 8 חודשים,8 חודשים שנלחמנו על חייך והיית פייטרית אמיתית,8 חודשים שדיברתי איתך כל ערב כי את היית החברה היחידה שלי בבית חולים,8 חודשים שחלמנו איך אני מספרת לך את הצרות שעשית כשתגדלי,וזה לא קרה....את וויתרת שניה לפני הסוף מתוקה שלי..עוד קצת והיינו מאושרות,עוד קצת והיית נסיכה אמיתית,עוד קצת וכולם היו עוטפים אותך מרוב שכולם חיכו לך,עוד קצת והיינו נפגשות....

אז תדעי לך שאמא ואבא אוהבים אותך עד אין סוף וזוכרים אותך ואף פעם לא נשכח אותך,תמיד תישארי הבת שלנו הקטנה,הפייטרית הלוחמת שהדהימה את כולם בכוח שלה לשרוד וברצון שלה לחיות.

אוהבים המון אמא ואבא וכמובן אחים שלך הגדולים
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • וואו רותם... אני בוכה בטרוף, מזל שאני לבד במשרד.
    זה כל כך קורע לב, אין לי מה להוסיף חוץ מהמילים המרגשות והשוברות שרשמת בסוף.
    נשמע שצריך כוחות אינסופיים כדי לעבור את מה שעברת. אני שמחה שיש לך שני ילדים בריאים בבית, ועדיין בטוחה שהכאב הוא אינסופי...
    אין לי מה להגיד חוץ מזה שבאמת הלב נשבר מהסיפור הזה. אני מאחלת לך ולכל המשפחה שלא תדעו עוד צער ומעכשיו תזכו רק לבריאות ושמחה.
    מקווה שהכל יהיה בסדר גם עם הילדה, טוב שהתחלתם טיפול איתה.

והאם ידעו בסוף מה גרם להכל?

המון חיבוקים
    תמיכה, ומחזיקה אצבעות להבא...
    שני
  • וואו.. פשוט וואו.
    אין מילים.

שולחת לך חיבוקים חמים ותמיכה, שלא תדעו עוד צער.
  • רותם יקרה,
    איזה סיפור קשה ועצוב, אני בוכה בטירוף וממש לא לבד במשרד
    מאחלת לך שלא תחווי דברים כאלה יותר בחיים
    אין מספיק מילים בעולם שינחמו אותכם אבל החיוכים של הילדים שלך לאט לאט ישפרו את המצב
    מאחלת לך ולמשפחתך רק אושר ושלא תדעו עוד צער
    שולחת לך מלא חיבוקים ואהבה
  • וואו.כמה דמעות.קשה.קשה.קשה.
    צריך הרבה כוחות כדי לעבור דבר כזה.
    ממש סיוט בשלבים.
    תחבקי את שני הילדים שלך ותשאבי מהם כוחות.
    שכל חייך תחווי רק דברים טובים ושה' ייתן לך כח להתגבר ולשכוח.
  • באמת קשה לקריאה
  • רותם אני קוראת והדמעות זולגות על המסך
    אין לי מילים, אין לי מילים למה שעברת
    אני לא יודעת מאיפה הכוחות האלו העצומים שלך...

בא לי להביא לך חיבוק ענק.

את לא מבינה כמה בכיתי בין השורות
    גרמת לי פשוט להעריך מחדש כל הריון, כל לידה וכל התאוששות
    עם כל תפר וכל קושי שהיה.
    תודה לה'.

תודה על ששיתפת אותנו
    מקווה שאת מרגישה טוב יותר
    שהצלחת להתאושש מעט נפשית ופיזית
    שאת מצליחה לישון בלילה
    ושהלב שלך יודע שהעוברית הגיבורה שלך מביטה עליכם
    ושומרת עליכם מלמעלה.
    היא ביתך לכל דבר ולא תעזוב אותך לעולם.

מקווה שאחרי כל זה
    תדעו רק ימים טובים ומאושרים
    שלא תדעו מכאוב.

מחבקת אותך חזק ושולחת אינספור חיזוקים
    את אשה גדולה מהחיים

• וואו.
    אין לי מילים.כמה דמעות.

מקווה מאוד ומחזיקה אצבעות שמעכשיו תדעו רק אושר...

ליטלילי
  • קרעת לי את הלב לחתיכות !!
    את גיבורה אמיתית על מה שעברת ועל איך שהפכת את הכל למילים !
    מאחלת לך רק דברים טובים !!

• ואו פשוט נשבר לי הלב ואני פשוט בהלם מכמה כוח והבנה יש לך
    אין מילים שיוכלו לתת לך הרגשה יותר טובה ..
    את ממש גיבורה ולגבי איתך!
    אני עכשיו בהריון שלישי ולא המתח בטוחה שאני מוכנה ולא ידעתי אם אני יכולה לעשות את זה והיום בזכותך פשוט גרמת לי לעריך ולאהוב את מה שגודל בי הכי שבעולם .
    תודה על השיתוף שלך!!!
  • אני זוכרת אותך
    איזה סיפור קשה
    הדמעות פשוט לא מפסיקות לרדת
    כואב הלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה