מתי התחלתן להרגיש בחילות, צרבות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד לפני הבדיקה? כמה שבועות אחרי? בכלל לא?
19 תגובות
עמוד 1
  • בחילות מצבי רוח וכל הכיף שנלווה לזה התחלתי להרגיש בשבוע 6.
    לפני זה הדבר היחיד שהיה לי זה כאבי בטן וכל מיני תחושות בחזה.
    אה והכי סימן - כמה ימים לפני הבדיקה אפיתי עוגה ולא היה לי חשק לאכול ממנה!!! לא קרה לי בחיים רק מזה הייתי צריכה לחשוד
  • בחילות שבוע 5+5, צרבות עדיין לא.. (אני שבוע 8+4)
  • בחילות התחילו בשבוע 7..
    וצרבות ב"ה לא הגיעו אלי ולא מאחלת שיגיעו..
    אבל כאבי בטן עוד לפני גילוי ההריון
  • היי אני בשבוע 10 עדיין עם בחילות כמובן וצרבות התחילו לי אתמול:-(
  • בחילות והקאות משבוע 6. אני שבוע 17 עכשיו ולא יודעת מה זה צרבות ונקווה לא לדעת..
  • אני בשבוע 11, בבוקר יש בחילות קלות אבל מתחילת ההיריון אין הקאות (כאבי בטן לעומת זאת יש מאוד). צרבות אין לי בכלל ומקווה שלא יהיו גם

• כאבי בטן מאיזה סוג? מחזור, קלקול קיבה?
  • אני התחלתי להרגיש משבוע 7 בערך אולי קצת יותר, די מאוחר , כבר שמחי שאין לי וזה הגיע פתאום..
  • יש לי מתחילת ההיריון כאבים מסוג דקירות חזקות הלעיתים בצד ימין למטה, לעיתים באזור העליון של הבטן.. זזות לאן שבא להן. בשבוע וחצי האחרונים התחלתי להרגיש כאבים ממש קשים שהדרך הכי טובה לתאר אותן היא כמון כאבי מחזור חמורים במיוחד. ממש כאב חזק בבטן התחתונה, שמקשה עלי לשכב בשקט ולישון בלילה. אני כל הזמן לחוצה בגלל זה...

• בחילות היו לי ממש מההתחלה.... התחילו בבוקר וליוו אותי כל היום.... הקאות לשמחתי לא היו...
    עכשיו בשבוע 11 ואולי אפילו שבוע שבוע וחצי קודם הבחילות קצת נרגעו... יש קצת בבוקר וזהו
    צרבות עוד לא הגיעו לבקר....

מזדהה עם כאבי הבטן של יאדי..... יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה, דומה קצת לכאבי מחזור...... וכאבי גם גם כן יש
    והכי מציק... שאני לא מצליחה לישון טוב בלילה
  • מישהי מכן חוותה בחילות, רעב מתמיד, כאבי בטן כמו קלקול קיבה לפני שגילתה שהיא בהריון?
  • בחילות, הקאות ושינוי בטעמים משבוע 7 בדיוק.
    לפני כן מה שהרגשתי זה עייפות מוגברת!!
    בשני ההיריונות כל השליש הראשון צואה רכה ומספר פעמים ביום..סליחה על התיאור..
    **פוצקי לולי, מה חדש איתך??? את עדיין לא יודעת אם את בהיריון?
  • אצלי הבחילות וההקאות משבוע 8 עד 12 כולל ועדיין יש לי בחילות אבלל פחות הקאות זה כנראה עומד לעבור.. זה לא קל אבל תהיי חזקהה ובאמת תשתי הרבה מים!!!!!

• אין לבנדר המחזור לא הגיע .. ככה שבתכלס אני באיחור של שבוע.. לא יכולה לעשות בדיקת דם מפאת המסגרת, מחכה לסופשבוע הבא לראות אם המחזור יגיע .. אם לא נעשה בדיקה.. בנתיים, בחילות, צרבות, לפעמים יש רגעים ביום שבא לי לטרוף כל מה שבא לעין ולפעמים עולה בי בחילה מזעזעת רק מלראות אוכל, כאבי בטן כמו קלקול קיבה כבר חודש.. די אין לי כוחות.. הפסקתי עם הגלולות עד שיתברר מה קורה עם הגוף שלי כי מעולם אבל מעולם לא היה בלאגן כזה .. כשאני חושבת על זה.. לא היה לי שום בלאגן במחזור בחיים.
  • רשמתי איחור של שבוע.. איזה שבוע איזה .. 3 שבועות.
  • ועשית שוב לאחרונה בדיקה ביתית?

• לא לא עשיתי .. מחכה לסופשבוע הבא בשביל לעשות
  • וואו.זה קשה האי וודאות הזאת.
    צרבות בד"כ אין בהתחלה רק מחודש שביעי.. אבל כ"א והגוף שלה.
    איך את יכולה ככה להחזיק מעמד במתח כזה? אין אפשרות איכשהו להשיג בדיקה ביתית???
    עדכני אותנו כשתדעי!
    מאחלת לך שמה שתרצי יקרה ולטובה
  • יש אפשרות אבל זה מצריך לערב גורמים שאני לא כל כך מעוניינת לערב, אני מעדיפה לחכות עם זה לסופש שבוע, לכי תדעי אולי עד אז המחזור יגיע .. כמו שאני רואה את זה יש שתי אפשרויות. האחת - שההפרשות החומות שהיו לי ב10.8 במשך יום וחצי זה מחזור. השניה - שזו היתה השתרשות, והבדיקות שעשיתי היו לפני האיחור, ביוץ מאוחר וכל מה שנובע מכך.
    בין כה וכה, מה נשאר לי לחכות? חמישה ימים? חיכיתי שלושה שבועות אני אשרוד עוד כמה ימים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה