-
ידי ידי
אני ממש מבינה אותך..... גם אני בשבוע 11 ומרגישה שהתחילה לצאת לי קצת הבטן, וזה לא שהשמנתי בטירוף עליתי סה"כ קילו עד עכשיו....
אפילו המנהלת שלי אמרה שכבר מתחילים קצת לראות, אבל שמי שלא יודע לא יחשוב שזה הריון אבל מי שיודע כבר מחפש את הבטן ושם לב
-
אני
ממש מוקדם יצאה לי הבטן
ואומנם בשקילה בשבוע 12 העליתי רק 600 גרם מממה שהיה בתחילת ההריון
אבל גם ככה המבנה שלי הוא בעייתי בעיקר בבטן ועובדה שהיא יצאה!
יכול להיות שלרוב האנשים זה באמת יראה שאכלת הרבה
אולי אפילו סביר
אבל ההרגשה שלך זה מה שחשוב ואת לגמרי יכולה כבר לשנות קצת סגנון לבוש כל עוד את מנסה להסתיר את ההריון.
כי מצד שני תמיד יש נשים בסביבה שחדות כמו נץ ורואות מק"מ (מודה שאני גם כזאת, יותר מפעם אחת אמרתי לבעלי על מישהי שהיא נראית בהריון והוא טען שאני מדמיינת ואז אחרי כמה שבועות הם סיפרו לנו).
בקיצור תלבשי מה שנוח לך עכשיו גם ככה כל שלב ההסתרה מעיק.
-
אני בשבוע 9 ויצאה לי גם בטן
אני מאמינה שזה בגלל הכמויות אוכל שאני זוללת, אבל ממש רואים עלי הריון...
לא מתביישת ולא מנסה להסתיר, זה מה יש ב"ה תודה רבה
-
היי ראו עלי מוקדם. אבל כמו שהבנות אמרו זה לא מאןד ברור בשלב הזה. רוב האנשים לא יבחינו, אבל מי שמחפש יראה ביום שנכנסת להריון. הם יכולים להריח את זה ממך... חחחחח
-
מקווה להצליח להסתיר את זה לפחות עד הסקירה, שהיא רק עוד חודש (ב 1.10), אז אולי הגיע הזמן שאלך לרענן את מלאי החולצות הרחבות שלי :)
תודה לכולן, והלוואי שנמשיך לגדול ולגדול
-
חחן, אנחנו בדיוק באותו יום
-
אני בשבוע 9 וגם אני מרגישה שמתחילה לצאת בטן, אני חושבת שכל מקרה לגופו, אצלי ספציפית תמיד היתה בעיה עם הבטן, כשאני במחזור אני נראית כמו אישה בהריון, אני מניחה שגם עכשיו בגלל שהרחם גדל רואים את זה.. למזלי אני תמיד לבושה בחולצות רחבות ולכן לא ממש ניתן לראות.. קצת מבאס, קיוויתי שהבטן תצא מאוחר יותר..
-
וואי יאדי יאד איזה כח רצון והתמדה יש לך!
אשכרה אף אחד לא יודע אצלך על ההריון עד הסקירה....
אני התחרפנתי מלא לספר, ויחסית הרבה אנשים יודעים לשלב ההריון, אבל אני ממש שלמה עם זה=) ומחכה כבר לשקיפות ולסקירה (שעוד לא קבעתי אותה
-
יש לי שקיפות בשני הבא (8.9) ואני כבר כ"כ מחכה לזה!
את הסקירה קבעתי מוקדם כי אחי המליץ לי על רופא פרטי אבל אמר שהתורים אצלו נתפסים מהר, אז קבעתי.
אני ממש לא מרגישה חזקה, מרגישה שאני לגמרי משתגעת מלא לספר ורוצה כבר לספר לכל העולם! ממש מחזיקה את עצמי בכוח
-
באמת מעניין אותי.... מה הסיבה שאת לא מספרת?
-
אני חושבת שהסיבה היא פשוט שאני פחדנית ודאגנית מאוד, וחוששת שחו"ח משהו יקרה, ואז כולם ידעו ואצרך לדון איתם בעניין, במקום לעכל בעצמי את המצב. חוצמזה, אני יודעת שברגע שאספר, יתחילו ההתערבויות (אני טבעונית ויודעת שיהיה לאנשים, בעיקר לאמא שלו, מה להגיד על זה שאני מתכננת לעבור את ההיריון כטבעונית...). בינתיים אמא שלי יודעת, כי לא יכולתי לדמיין לא לספר לה והיא גם מגיעה איתי לשקיפות, ואחי הגדול שהוא רופא ואני יכולה להתייעץ איתו. חוצמזה, חושבת שעדיף יהיה לי לשמור את זה כמה שיותר
-
את יודעת הכי טוב מה טוב בשבילך ומה נכון=)
מבינה את החששות שמשהו יקרה ואז יהיה צורך להתמודד עם זה ועם האנשים.... מודה שהמחשבה שמשהו יכול לקרות עוברת לי דיי הרבה בראש