התקשויות בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום,
    לפני שלשה ימים התחלתי להרגיש בהתקשויות בבטן. לאחר יומיים התחלתי להרגיש יחד עם ההתקשויות כאבי גב ואתמול הרגשתי גם התקשויות גם כאבי בטן תחתונה וגם כאבי גב. ניגשתי למוקד חירום לנשים, עשו לי מוניטור וראו שיש לי צירים קטנים. לאחר מכן נכנסתי לרופא נשים והוא עשה אולטרסאונד ובדק בבדיקה ידנית את צוואר הרחם. באולטרסאונד ראו שהכל בסדר. ובבדיקה הידנית צוואר הרחם ממש רחוק וסגור. הרופא שאל אם אני שותה מספיק ואמרתי שמשתדלת לשתות 2 ליטרים, הוא הציע שישימו לי עירוי נוזלים אבל אמר שאם אני מבטיחה לשתות הוא משחרר אותי והבטחתי לשתות. האם זה נשמע מסוכן? אני בשבוע 23+4. אני מחכה לילד הזה כמעט 6 שנים. לא רוצה לאבד אותו. מוכנה לעשות הכל.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אכן חשוב לשתות הרבה
    2. האם מדדו באולטרה-סאונד את אורך צוואר הרחם, זה יכול להיות מדד מנבא למידת
    הסיכון ללידה מוקדמת
    3. למעט זאת, אני צריך לבדוק אותך ולדעת מהי ההיסטוריה הרפואית/מיילדותית שלך
    בכדי לדעת האם יש עוד מה לעשות

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה