היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי מישהי יכולה להמליץ לי על כרית הריון טובה לא נוח לי בשינה כבר קראתי על סנוגל וויסקו האם הם חברות טובות ומה המחירים תודה רבה
Ssss
12 תגובות
עמוד 1
הי,
אני קניתי את הכרית של חברת סימפלי גוד משילב. היא עלתה לי קרוב ל 200 ואני חושבת שהיום עולה פחות.
יש גדולה ויש קטנה אני קניתי את הגדולה שנראית כמו פרסה ענקית.
היא ממש נוחה !!
מה מיוחד בכרית הריון? למה היא טובה?
המליצו לי לקנות כרית הריון לשינה אם מתחיל להיות לי פחות נוח תודה רבה
Ssss
זו בעצם כרית הנקה, פשוט הרבה קונות אותה במהלך ההריון כבר כי היא עוזרת למצוא תנוחות נוחות לשינה
חןחן עוד לא הגעת לשלב הלא נוח... אני משתגעת בלילה!!!!! לא ישנה גי לא נוח לי בסוף בכל זאת הרדמת על הבטן וזה כואב לי אז מתעוררת... זה הורס לי ממש את הימים. לא יוצא לי לנסוע לקנות אולי מחר אקפוץ לקנות כרית של מילגה
זה נכון שניני.... אני לא בשלב הלא נוח..... אני סתם בשלב של לא לישון טוב בלילה
כן נראה לי בהתחלה זה ההורמונים אחר כך הלא נוח אחר כך התינוק בוכה ואז הוא גדל ויוצא ומדאיג.. יש על זה קריקטורה מצחיקה שרצה בפייס :)
השלב הלא נוח הוא חודש שמיני תשיעי - חודשיים שמורגשים כמו שנתיים ! הריון הבא קונה כרית בדוק !
כן אני בטוחה שאני עכשיו מקטרת ולא יודעת מה מחכה לי אבל באמת שכבר עכשיו לא נוח לי אני רגילה לישון על הבטן. לוחץ לי כשאני מנסה. סיוט בכל תנוחה אחרת. כל הלילה מתעוררת. היום זה יום שאני אמורה לשבת על התזה מהבית אבל רק עכשיו מתחילה למרות שקמתי ב8 וחצי כי בתחושה שלי כאילו ישנתי 4 שעות בלילה. מקווה היום לקפוץ לקנות.
לכי על כריתי אם עוד לא קנית עגלה אז יש מבצע עכשיו בבייבי סטאר , קונים סיטי מיני של בייבי גוגר עם אמבטיה ומקבלים כרית הנקה במתנה.
הי, נורא סבלתי מהגב ובכלל בלילות ומה שהציל אותי זה כרית של שרון דרור,, תראי תמונות באינטרנט. מעולה! אבל להנקה א"כ היא התגלתה כפחות נוחה מסימפלי גוד למשל