איחור במחזור ואין הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. ילדתי לפני שבעה וחצי חודשים. הנקתי עד לפני שלושה חודשים.
    קיבלתי מחזור כשביתי הייתה בת חצי שנה בדיוק..
    ומאז הוא לא הגיע שוב!!
    מאחר כ- 3 שבועות
    לפני שבועיים עשיתי בדיקת שתן פעמיים בבתידה ביית יצא שלילי אחרי כמה ימים בדיק בטא יצאה שלילית
    מה קורה??????????? מתי אני אמורה לקבל ?? חשבתי שזה מסתדר כי כבבר קיבלתי מחזור והפסקתי להניק..
    :(
3 תגובות
עמוד 1
  • מעולם לא ילדתי אז אני לא יכולה לעזור כל כך.. מה שכן - אני מכירה את ההרגשה של המחזור של מגיע והבדיקות שמראות שהכל שלילי .. אולטראסאונד, שתן, בדיקות ביתיות..
    עצה טובה שקיבלתי כאן בפורום - להירגע.
    האמת, אני לא יודעת אם אני מוכנה כרגע להריון או לא, זה או שזה קיים או שלא. להיכנס ללחץ לא יעזור, רק ירחיק את המחזור ממך גם אם את לא בהריון.
    הגעתי למסקנה שאני לוקחת נשימה, נרגעת, אם כשאני רגועה הוא לא מגיע, אני אבדוק ואדע להתמודד עם המצב הנתון.
    אני יודעת שקשה להירגע ואת מחפשת תשובות, ומה קורה לגוף שלך, ואם הכל שלילי איפה המחזור .. אני כבר חודש בסרט הזה .. הייתי אצל רופא ומיון ובדיקות וכלום.. יכול להיות שבדקתי מוקדם מדי.
    אבל את - ל נ ש ו ם !
  • תודה רבה על העידוד :) בהצלחה לך
  • והיי, כאן ברגע שמפרסמים - מעדכנים !!! אל תשכחי תעדכן

מה שאתה משדר ליקום, זה מה שיקרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה