אז.. איפה ללדת? (אזור חדרה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר שאלתי אומנם אבל אשמח לתשובות רבות לפני שאני קובעת, אני מאזור חדרה- אז מבחינתי נתניה חדרה כפר סבא על הפרק... אשמח לכל דעה לטוב ולרע ולכל סיפור
    ואם מישהי התנסתה עם דולה או מיילדת פרטית אשמח לשמוע!
5 תגובות
עמוד 1
  • לניאדו בנתניה
  • אם הייתי גרה באזור שלך הייתי מתלבטת בין לניאדו למאיר
    שמעתי עליהם דברים מעולים.
    חברה שבכלל תכננה ללדת במקום אחר הלכה להיפוך במאיר וכל כך התלהבה מהמחלקה והיחס שבסוף ילדה שם (וההיפוך היה מוצלח כמובן).. והייתה מאוד מרוצה גם.
    אני מהקריות אז כשיהיה רלוונטי אתלבט בין הבתי חולים בחיפה רק
  • אני ילדתי בביה"ח מאיר לפני חודש
    והייתי נורא נורא נורא מרוצה!!
    אין דברים כאלה.. היחס של הרופאים/המיילדות
    האחיות בתינוקייה ובכללי כל ההתנהלות!
    ממליצה בחום רבב
  • אני ממליצה על לניאדו ילדתי שם את הבן שלי ומאוד הייתי מרוצה
  • אני יכולה להמליץ לך לא ללדת בלניאדו, חברה הכי טובה שלי היתה שם והייתי שם יחד איתה. עם המזל שלה היא ילדה ביום שבת. בית החולים הוא בית חולים דתי, ככה שביום שבת היחס והשירות שאת מקבלת הם נוראיים. חוץ מזה, חברה שלי זה היה ההריון הראשון שלה, וכמו כל אישה נורמלית בהיריון ראשון לא בדיוק מבינה בכל רגע מה קורה אז היא נלחצת ושואלת שאלות. הצוות התייחס אליה בצורה כל כך לא סבלנית, אמרו לה להפסיק להתבכיין, לא התייחסו לכאב שלה בכלל, האפידורל נגמר חמש דק לפני תחילת הלידה.. להכניס אוכל ליולדת אי אפשר בכלל כי בית החולים מקפיד על כזו כשרות מינימום הבאבא סאלי .. סיוט סיוט סיוט.
    עדיף לך בהילל יפה, גם קרוב, גם המחלקה שם חדשה לגמרי, הייתי שם לפני שבועיים לצורך כמה בדיקות, והצוות שם מקסים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה