היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכירות את זה שאתן יושבות בעבודה ומתפפלות שתגיע השעה שבה אתן זוכות ללכת הבייתה להתיחד עם העצירות והבחילות שלכן?...אתן לא לבד. מה עושים עם זה?כל זה חדש לי כי זה התחיל רק לפני שבוע,בזה שעצרתי את בעלי באמצע הכביש להקיא את הארוחת צהריים שאכלתי.
3> linoy
12 תגובות
עמוד 1
לינוי, אני כלכך מבינה לליבך, כשהייתי בשבוע 7 ועד שבועות מתקדמים יותר בערך עד 12 סבלתי מעצירויות ובחילות יחד עם הקאות בצורה מטורפת! אני יכולה להגיד לך שמה שעזר לי לעצירות היה ריוון (משקה חלבי אם את לא מכירה) לשתות לפחות איזה 2 כוסות , שזיפים ולהשתדל להימנע מאוכל כבד לעיכול. אכלתי הרבה סלטים (לאכול גם חסה מאוד מועיל לעיכול) חזה עוף, אוכל מאוד קליל! מקווה שיעבור לך!!
תרגישי טוב!!
וואו זוועה זה היה נורא. סבלתי אין דרך אחרת לתאר את זה. למרות שהעצה של לאכול קליל כנראה יותר מוצלחת לי ברגע שהתחילו הבחילות הייתה סלידה מכל מה שבריא ומזין. כמה שניסיתי בסוף מצאתי את עצמי מסוגלת לאכול רק פחממות ועדיף כמה שפחות מורכבות... בורקסים לחמניות לבנות... אפילו לחם מלא שאני מאוד אוהבת עשה לי בחילה. בסוף וויתרתי לעצמי וזה קצת עזר. חוץ מזה כל פעם עזרו דברים אחרים - איזה שבועיים לימון, קצת תה ג'ינג'ר וקמומיל עד שהקאתי אותם ומאז לא יכולה לשמוע עליהם... פשוט להחזיק חזק, תחילת שבוע 13 זה נעלם לי וברגע שזה נעלם לא זוכרים איך זה מרגיש.
בימים האחרונים קצת חזר והקאתי בשבת אבל מקווה שזה משהו חולף, זה לא באותה רמה בכלל.
לינוי אני גם כמוך.אני לוקחת כדור שנקרא זופרן פעמיים ביום.הרופא נשים נתן לי .זה מונע את ההקאה אבל לא עוצר את הבחילה.אנו צריכות פשוט להמתין ולחכות שיעבור ואני מקווה שבמהרה....
תודה רבה לכן על השיתוף,בחיים לא חוותי דבר כזה,מצד אחד רעב,מצד שני אין דבר 1 שמגרה אותי,הכל נראה לי דוחה,הייתי מכורה לנס והיום המקסימום שאני מסוגלת לשתות בבוקר זה מיים עם נענע,אני נגעלת מנס,ואתמול לראשונה בחיי אכלתי אקטיביה בשביל שאולי תהיה ישועה לעצירות,אם אני לא מתפנה לשירותים לפחות פעם אחת ביום אני לא יכולה לתפקד כמו בן אדם,שוקלת להפסיק את כדורי הפרנטל שנתנו לי,למרות שחסר לי ברזל כל החיים.
3> linoy
לבחילות פלחי לימון למציצה - עזרה ראשונה בתיק חובה קרטיבים חמוצים קרקרים וצנימים
לעצירות שזיפים יבשים בכל הזדמנות (להשרות במים למשך הלילה ולשתות בבוקר) 2 כוסות מים פושרים על בטן ריקה לסיפתח של היום כף שמן כל בוקר 3 ליטר מים לפחות סיבים תזונתיים ירקות ופירות סלט עם שמן זית לצד כל ארוחה ביו
תודה רבה לך!! אמא שלי עשתה לי את הקטע עם השזיפים הבעיה שזה מבחיל אותי לא הצלחתי לא לשתות את המים של זה ולא לאכול את השזיפים עצמם,כנ"ל ל2 כוסות מים פושרים על הבוקר,כל דבר שיוצא מגדר הנורמל עושה לי בחילה. אני חושבת שאני פשוט צריכה להחליף את הפרנטל וזהו.
3> linoy
אוי הנושא של עצירות מאוד מוכר לי אני מרוב כאבי בטן כבר הייתי בציון הדבר היחידי שעזר לי אחרי שניסיתי הכל היה לשתות קולה בהצלחה
דבר ראשון תחליפי את פראנטל גם אני החלפתי וברוך ה׳ יותר טוב עדיין יש קצת עצירות .. מה שמאוד כדאי לך לעשות זה להשאיר מים רותחים עם שזיפים בפנים ועל הבוקר לשתות את זה ותאמיני לי שזה לא מגעיל זה כאילו את שותה תה ... ואז את תרוצי לשירותים מניסיון .. אני החלפתי את פרנטאל בפולקס וברוך ה׳ יותר טוב !! תרגישי טוב :-)
תודה רבה לכן! אני כבר כמה ימים בלי הפרנטל והעצירות הפסיקה,ככה שזה ברור שזה היה בגלל זה,עוד יומיים יש לי תור לרופא נשים אתיעץ איתו על תרופה אחרת.
3> linoy
תנסי פולקס. מכיל ברזל וחומצה פולית והרבה יותר עדין לבטן. גם פרנטל של אלטמן טוב יותר מזה שמקבלים מקופות החולים
לא נעים לי לומר אבל יחסית לא היה לי נורא.... היו לי בחילות שליוו אותי כל היום אבל לא הקאתי בכלל..... ועצירויות גם קצת מהשעזר לי לבחילות בשבועות הראשונים היה הרבה מים ולאכול דברים יבשים משהו קטן כל כמה שעות...
תודה רבה לכן!. הייתי אצל הרופא היום וביקשתי ממנו להחליף לי לפריפול בהמלצת חברה שגם בהריון. נקווה שיהיה שינוי לטובה.