חומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רואה פה שחלק מכן מספרות שהן לוקחות חומפצה פולית בזמן ההריון,כשניגשתי לרופא לעשות בדיקת דופק שעברה בשלום ברוך השם,הוא נתן לי מרשם רק ל"פרנטאל" אני צריכה לדאוג?.

3> linoy
11 תגובות
עמוד 1
  • פרנטל זה תוסף שיש בו גם חומצה פולית. תבדקי אם הכמות שנמצאת בו מספקת. אגב אני סבלתי מבחילות והקאות והרופאה אמרה לי להפסיק עם הפרנטל כי הוא תורם לבחילות... לכן בהתחלה לקחתי רק חומצה פולית. את לא צריכה מרשם. פשוט לגשת לבית מרקחת ולקנות.
  • אני לוקחת גם פרנטל, גם חומצה פולית גם אומגה 3 וגם ברזל.
  • היי
    כעיקרון מבחינה רפואית אם אין סיבה לקחת חומצה פולית מלבד פשוט ההריון - כלומר אם אין מחסור או משהו - אז אין צורך לקחת גם חומצה פולית וגם פרנטל.
    ככה ד"ר הדר ענה כמה פעמים וככה גם הרופאה שלי אמרה.
    אני הפסקתי ברגע שעברתי לפרנטל
  • גם אני קיבלתי פרנטל במקום החומצה הפולית ולקחתי רק את זה עד עכשיו.
    מתחילת שליש שלישי הרופא הוסיף לי גם ברזל ואומגה 3
  • אם את לוקחת פרנטאל לפי המינון המומלץ אז את מכוסה מבחינת הח.פולית
    (800 מק"ג ליום בהיריון)
  • הבעיה שהפרנטל עושה לי עצירות ברמה שקשה לי לתפקד,אני בן אדם שרגיל להכנס לשירותים 4 פעמים ביום ואני כבר יומיים בלי שירותים,שלא נדבר על זה שביום שבת לקחתי פרנטל אחרי 4 שעות שאכלתי שזה בתכלס כמו לקחת על בטן ריקה,והקאתי את החיים שלי.
    מה עושים? אין כדור יותר ידידותי לקחת?.

3> linoy
  • יש כדור שנקרא פריג'נטלי..
    הטא גם מכיל הכל
    הרופא שלי המליץ לי עליו
    גם אותו ניתן לקנות בכל בית מרקחת בלי מרשם

ליטלילי
  • גם אני קיבלתי מרשם לפרנטל ... זה בסך הכול מולטיויטמין מותאם לנשים בהריון. מה שנתנו לי בבית מרקחת עשה לי בחילות נוראיות. לקח לי זמן להבין שזה מזה ולא תסמין של הריון. עברתי לפרנטל של "אלתמן" והוא לא עושה לי בעיות. ולא צריך מרשם בשביל זה כי זה רק ויטמינים.
  • בפרנטל של אלטמן יש חומצה פולית גם?,ואין לו תופעות לוואי של עצירות?

3> linoy
  • יש בו גם פולית
    לי הוא לא עושה עצירות אבל גם הפרנטל שנתנו לי ממכבי בהתחלה לא עשה לי
  • אוקי תודה,אני אבדוק עם הרופא שלי אני אצלו ביום שלישי בע"ה,הבעיה שאמרתי לו מההתחלה שהוא נתן לי את המרשם שאני מקווה שזה כדור שלא יעשה לי עצירות אז הוא אמר לי שעצירות זה תופעה ידועה בהריון ושאשתה הרבה מיים,שזה ממש לא נכון כי עד לפני שהתחלתי לקחת את הפרנטל החילוף חומרים שלי היה יותר ממושלם!,בקיצור הוא נפנף אותי.

3> linoy
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה