שלום, אשמח לדעות והצעות...
אני לר רוצה להיכנס ללחץ יותר מידי ומנסה באמת לקחת את עניין ההריון באיזי אבל כל הזמן שאני מקבלת מחזור ועוד מחזור זה מתחיל להיות מעצבן

אני ובעלי פנינו לרופאת נשים בסוף ינואר השנה לקבלת יעוץ לפני הריון.. אני כבר קיבלתי את הויטמינים של הברזל והרופאה הציע לנו לספור 10 ימים מתחילת המחזור ואז לקיים יחסים במהלך עוד 10 ימים יום כן יום לא.. עד כאן הכל טוב.. בעלי עבר בדיקת זרע אני לא עברתי שום בדיקות... כאשר קיבלנו את הבדיקות של בעלי הרופאה התקשרה אלי והסבירה לי המון דברים על ספירת זרע, צבע הזרע וכו מיותר לציין שלא הבנתי הרבה אבל הדבר שכן נכרת לי בראש זה המשפט הראשון שהיא אמרה לי שהתוצאות שלו המצב לא מזהיר אבל לא גרוע... ככה היא הגדירה זאת ואמרה מכיוון שאני צעירה בתחילת ה 30 היא חושבת שאין בעיה ושננסה שנה שזה בערך פרק הזמן שלוקח להיכנס להריון... עכשיו אנחנו כבר 7 חודשים אחרי ואין כלום

... דרך אגב גם לפני שפנינו לרופאה לא היתי על גלולות אבל לא עשינו את ה 10 ימים כמו שהרופאה אמרה.. בכל מקרה מה עלי לעשות האם לחכות עד סוף השנה ולא להיות לחוצה או אולי עדיף כבר לפנות לרופאה ולראות איך אפשר לחזק את הביוץ או כל דבר שיכול לעזור??? תודה לכולם