לאמהות שביננו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן?
    הרבה זמן שאני לא כותבת אבל נכנסת מידי פעם לקרוא
    ..
    הייתן חושבות על ילד שני רק כי "זה בדיוק מסתדר עם מקום עבודה? "

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק, מה שלומך??? מה שלום הבייבי???
    לא יודעת לענות לך על זה.
    בכל אופן - ילד שני זה תמיד מבורך!!
  • יש כל כך הרבה שיקולים למה לא ילד שני ,ואני אומרת תמיד שעם כל הלא מסתדר ,אם יש מוכנות נפשית לעוד אחד הכל מתגמד . אבל אם השיקול להביא ילד הוא רק כי זה מסתדר בעבודה ללא מוכנות , זה עלול להביא למצב שלך יהיה קושי נפשי לגדל עוד אחד עכשיו .
    אני הייתי חושבת עם עצמי אם אני מוכנה עוד אחד ורק ככה מחליטה .
  • היי
    אני אומנם לא אמא עדיין
    אבל היה לי שיקולים דומים עם ההריון הראשון
    סיימתי תואר שני ביוני (כרגע עם התזה), ואני צריכה לעשות התמחות ארוכה במקצוע שלי. בגלל כל מיני בלגנים בתחום בכלל ועכשיו באופן ספציפי בגלל רפורמה צפויה - אנשים מחכים אפילו עד שנתיים להתמחות הזאת.
    והייתה לי הרבה התלבטות סביב זה... כי בעצם זו הזדמנות אולי חד פעמית ללדת בתקופה שהיא גם ככה של חוסר ודאות, שאם אני אמצא עבודה אז זה משהו כמו שאני עושה עכשיו - ליד התחום ולא בדיוק, ובטח לא בשכר חלומי...
    מצד שני התלבטתי אם זו באמת סיבה לעשות.
    מפה לשם אחרי הרבה חפירות..
    אמרתי לעצמי שנכון שאולי אם הייתי יכולה להתחיל התמחות מייד אחרי הלימודים אולי הייתי מחכה עם ההריון עוד שנה. מהרבה סיבות.
    ביניהן שמאוד מלחיץ גם להביא ילד כשאין לי עדיין ודאות מקצועית ומשהו ממשי לחזור אליו
    בעלי רק לפני שנה התחיל את העבודה "של גדולים" אחרי התואר ואנחנו רק התחלנו להנות מתקופה קצת יותר מרווחת עם אויר לנשימה ולכיף
    באופן כללי מדהים לנו וזה מן הסתם תקופה שלא תחזור (למרות שבטוח יהיה מדהים בצורות אחרות אבל... אתן בטוח מבינות למה הכוונה)
    ועוד ועוד

בסוף החלטתי שקודם כל זה שאם היה מצב אחר ביקום אז הייתי מחכה עוד קצת זה לא דבר רע. זה פשוט מאפיין אותי כי אני בן אדם שקול בסך הכל.
    ומהצד החיובי תקופה כזאת שאני יכולה ללכת בלי לחץ לחזור לעבוד מהר... זו מתנה בשבילי ובוודאי מתנה לילד שיהיה....

לא יודעת אילו היו השיקולים שלי בקצרה
    כמובן שהכל מתוך הנחה שאני מאוד רוצה הריון, השאלה רק אם כרגע זה הזמן המתאים או לדחות עוד קצת כי זה לא שמהו שחוזר אחורה...

בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה