בדיקת מי שפיר בתאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני בשבוע 11 עם תאומים.
    אני רוצה לשתף שאתמול הייתי בבדיקה שיגרתית אצל הרופא שלי וברוך השם הכל בסדר, ראיתי את שני הקטנטנים, אפילו עשו לי שלום קטן.... רק מה... החרדות מטריפות אותי על דעתי!!
    הרופא דיבר איתי על רשימת הבדיקות השגרתיות שאני צריכה לעשות ובין הבדיקות הרלוונטיות הוא ממליץ על בדיקת מי שפיר - גם כי אני בהריון תאומים וגם כי אני בת 35.5.
    קראתי קצת על הבדיקה ואני פשוט מתה מפחד! אני מבינה שהסיכון בהפלות בהריון עם תאומים הוא גבוה פי כמה וכמה מהריון חד עוברי ואינני יודעת את נפשי מרוב דאגה.

לרקע כללי, בשנתיים האחרונות חוויתי לצערי שתי הפלות. ולהבדיל, יש לי ילדה מהממת בבית בת שנתיים ושמונה חודשים ואני צמאה/רעבה/משתוקקת להריון הזה מאד.

האם מישהי מכירה את הבדיקה מקרוב? יכולה לשתף קצת מנסיונה (אם יש כאלה שחוו את הבדיקה בתאומים אז ממש ארצה להתייעץ..)

תודה רבה!

הריונית..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה