היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחות מעקב הריון המליצה לי לעשות חיסון נגד שעלת לפני שבוע 36, עוד לא הספקתי לשאול את הרופא שלי לגבי זה אבל הייתי רוצה לדעת אם משהי מכן כבר עשתה את החיסון בהריון הנוכחי או בהריונות קודמים? האם היו לכן תופעות לוואי?
המשך יום מקסים
4 תגובות
עמוד 1
כששאלתי את הרופא נשים שלי על החיסון הוא אמר שלא צריך אז כמובן שלא עשיתי
ההמלצה של משרד הבריאות היא להתחסן אני התלבטתי מאוד, עד שבפורום אחר שאני רק קוראת בו מישהי רשמה שלא התחסנה ובגיל שבועיים התינוק שלה מאושפז עם שעלת.. שלא נדע... כמו כל דבר כל עוד הכל טוב הכל טוב. המטרה היא להעביר נוגדנים לעובר כי יש יותר ויותר מקרי שעלת בשנים האחרונות... לכן אתחסן כשיגיע הזמן.
אני לא התחסנתי בשני ההיריונות
הרופא שלנו המליץ על החיסון מתחילת ההריון, אמר שאין תופעות לוואי ושכך העובר מחוסן אחרי הלידה. עשיתי את החיסון היום, היה כמו זריקה רגילה. עכשיו יש מעט כאבים בשריר כמו שמרגישים אחרי חיסון. לדעתי שווה להתחסן.