אוף די נמאס לי ואני עצבנית ומתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה תמיכה, המון תמיכה. אני לא מדברת על עם אף אחד מלבד פה בפורום.
    כתבתי את זה כבר אולי פעמיים .. את החצי הראשון של הסיפור.. אבל די אני חייבת לפרוק.
    מחזור (נורמלי) אחרון ב17.7. ב10.8 הגיעו הפרשות חומות מוזרות שנשארו בדיוק ליום וחצי כמה ימים לפני שהיה אמור להגיע המחזור. את כל הבדיקות עשיתי עוד לפני האיחור כמו מפגרת חסרת ניסיון.
    והנה החודש הזה הגיע, ואני מחכה למחזור, שאם אני מחשבת את ההפרשות ההזויות האלה כמחזור אז אמור להגיע עוד שלושה ימים.
    בחילות, צרבות, לא מצליחה לישון נורמלי, הכרית לא נוחה לי, המזגן על 16 מעלות ואני בוערת מחום, כואב לי הגב ויש לי דקירות בבטן. המעיים מתהפכים לי והבטן כואבת בלי סוף ..
    כל כך מחזיקה את עצמי מלא לעשות בדיקה ביתית לפני יום שבת, אבל די אני משתגעת ואני עצבנית , ואני מיואשת ורוצה לדעת מה נסגר עם הגוף שלי.
    כן הריון, לא הריון .. כבר לא אכפת לי! אני פשוט רוצה לדעת מה קורה ליייי!!!!
    אוף התסכול הזה יכול לחרפן.. אין בי כוחות יותר, החודשיים האחרונים סובבים סביב זה, ובאמת שניסיתי להיות סבלנית ולנסות לשכוח מזה ולא להתעסק אבל די אני לא יכולההההההההההה
7 תגובות
עמוד 1
  • היי לולי
    אני מבינה ממש את התסכול שלך... אם אני זוכרת נכון את חיילת ובגלל זה מחכה לשבת?
    עד עכשיו לא הגבתי כי אני לא יודעת מה להגיד לך כל כך מעבר לזה שאת צריכה לעשות בדיקה, ובכל אופן זה נשמע כאילו יש סיכוי לא נמוך שאת כן בהריון, אז גם להתחיל לחשוב מה את רוצה לעשות עם זה... לא יודעת מה האמונות שלך והמנהגים והכל, אבל בכל מקרה מה שלא תעשי זו החלטה לא קלה.
    מקווה שבכל מקרה תרגישי טוב מהר כל השלב הזה לא קל ולא נעים.. ואם אין לך אופציה לנוח זה באמת קשה...
  • מבינה אותך.אין יותר קשה מ- אי וודאות!!!!
    אין מישהו שאת סומכת עלייך שיכול לצאת ולקנות עבורך בדיקה ביתית? אם לא עשית את זה עד עכשיו, אז אני מניחה שלא.
    אולי תבקשי לצאת לאיזה חצי יום לעניין אישי/פרטי?
    אולי ההפרשות זה היה מחזור. לפעמים המחזור שונה בגלל שינויים במצב רוח.
    **אני במקומך הייתי מבקשת לצאת לאיזה חצי יום ועושה בדיקה ביתית.
    קבלי הרבה
  • כן אני חיילת לקראת שיחרור.. אבל אני נמצאת בזוגיות תומכת שזו לא הבעיה, גם ההורים מהצד של הבן זוג רק מחכים שאני אגיד להם שזה כן ..
    העניין הוא שיש בדיקות הריון צבאיות במרפאה, אבל אני ממש לא מעוניינת לערב את החובשות המרפאה בעניין כי זה צבא והחיסיון פה של החובשות לא כזה מקנה ביטחון ולא בא לי שכל הבסיס ידבר על העניין .. לגבי לבקש לצאת זה בעיה כי עושים פה חקירה צולבת על על בקשת יציאה משהו מפגר ..
    קמתי עכשיו משינה והלכתי לעשות פיפי (הימים האחרונים יש לי כל הזמן לחץ של פיפי) ובניגוד היה טיפה ורוד .. אולי מחזור אולי סתם דימום. בגלל זה אני לא רצה לעשות בדיקה, אם הדימום יתגבר אז תהיה לי תשובה לכל השאלות שלי .. אם לא, נחכה לסופשבוע לעשות ..
  • כנראה שזה מחזור..
  • נחיה ונראה .. בינתיים אין כלום
  • לחץ של פיפי.. המממ.. :))))
    חמודה תמשיכי לעדכן אותנו
    כל הכבוד לך על האיפוק שאת סוחבת עד הסופש
    ואם את עוד מעט משתחררת שיניחו לך מה עם אסק....
  • אואה איזה אסק .. חודש אחרון אני לא עושה כלום. די הרבה במיטה, אני גם עייפה המון אז אני מנצלת לישון... לפחות זה, אם הייתי ממשיכה בתפקיד שלי הייתי קורסת עם כל הלחץ הזה שסובב סביבי בחודשיים האחרונים ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה