שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש ממש בתחילת הריון ובימים האחרונים אני מתעוררת כל לילה בין 3:30-4:00 בבוקר ולא מצליחה לחזור לישון לאיזו שעה וחצי. מתהפכת מתהפכת וכמעט מתייאשת עד שנרדמת חזרה ואז קמה גמורה בבוקר...
    מה הקטע???
12 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה ככה, הייתי שעות במיטה לא מצליחה לחזור לישון, אבל זה נעלם לקראת השליש השני בערך.. בהצלחה
  • יואוווו איזה קטע גם לי זה היה ככה בדיוק.. זה התחיל לעבור בשבוע 8.. ואז משהו חדש התחיל.. אני קמה 3 פעמים בלילה לפיפי.
  • זה בסדר ונורמאלי , גם לי ככה, אבל מנחמת את עצמי שזה בטוח יעבור.
    אבל מה שהכי קשה לי זה הקימה לפיפי בלילה , 6-7 פעמים אני קמה, זה מטריף את הדעת ועושה עצבים
  • אני מתעוררת כל לילה מרעב מאז שבוע 5. זה עבר לאיזה שבוע שבועיים וחזר עכשיו בשבוע 18... אבל הרבה פעמים יש קצת אינסומניה מההתרגשות וחרדה של תחילת הריון
  • אני בכל השליש הראשון הייתי מתעוררת מהשעה 12,1 בלילה ועוברת לסלון, יושבת ולא נרדמת עד השעה 5 בבוקר.. ואח"כ קמה לעבודה.
    אלה כנראה ההורמונים שגורמים לשינויים האלה.
    מהשליש השני זה מתחיל להסתדר..
  • אני הייתי גם קמה בשעות האלו וזה בגלל שהייתי לוקחת את הכדור של הברזל סמוך לשינה ..
    ברגע שלקחתי את הכדור בצהריים חזרתי לישון כמו שצריך .. והחל מחודש שמיני היו לי שוב נדודי שינה !

• כל הסיבות שרשמתן מוכרות,
    בשליש הראשון היה לי נורא קשה להירדם (למרות התשישות) כנראה מהלחץ וההתרגשות ועד שכבר נרדמתי הייתי מתעוררת לפיפי ו/או מרעב....
    אבל בשליש השני זה עבר לגמרי :)
  • אז המסקנה היא.. שליש שני תגיע כבררררררררררר
  • זה הריון שני שלי ובראשון זה ממש לא היה לי.... מקווה שזה יעבור מהר גם בגלל העייפות והצורך לצאת לעבוד ואז להיות עם ילדה בת שנתיים בפעילות בלתי פוסקת וגם בגלל התסכול של להתהפך בלי יכולת להרדם!
  • כל היריון שונה מקודמו
    בדרך כלל מהטרימסטר השני הכל מסתדר.
    תהיי חזקה!
  • לצערי אני סובלת מנדודי שינה גם בטרימסטר השני.
    זה כ"כ מתסכל. אני פשוט גמורה מעייפות במשך כל היום.
  • גם אני סבלתי מנדודי שינה, אבל עכשיו זה כבר עבר. הייתה בקבוצה זו עוד כרמלולו, האם זאת את?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה