אשמח לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ביום שני האחרון אושפזתי עקב כאבי בטן
    בבדיקה שנערכה בערב האשפוז יצא בטא 55.9 (שלושה ימים לפני איחור במחזור) ובבוקר למחרת הבטא ירדה ל 53.6 (יומיים לפני איחור). הירידה הזאת מעידה על משהו ואמורה להדאיג אותי?
    מחר אעשה בדיקה חוזרת (זה יהיה יומיים מבדיקה אחרונה) בתקווה שהכל תקין. אני אמורה לראות הכפלה למרות שזה היום בו אני אמורה לקבל מחזור או שכל עלייה מבשרת טובות?
    תודה לעונים

עדי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    קודם כל תרגישי טוב!
    עשו לך את 2 הבדיקות דם באותו מקום? יכול להיות שהשתמשו במדדים שונים?
    ירידה לא מבשרת דברים טובים אבל הבטא מאוד גבוהה יחסית לזה שאת לפני איחור - אולי היה יותר מעובר אחד...
    יש לך גם דימום?
    בהצלחה! תעדכני מה איתך!!
    שמה שאת רוצה שיקרה יקרה - הלוואי! :)
  • קודם כל תודה על המענה המהיר!
    כן שתי הבדיקות נערכו באותו מקום בהפרש של פחות מ12 שעות ורציתי לדעת אם ירידה כזאת מחייבת שזה לא טוב או שיכול להיות סטייה כלשהי בתוצאות?
    מרגע שיש בטא מסוימת היא חייבת להכפיל את עצמה כל 48 שעות בלי קשר ליום האיחור במחזור?
  • ולא אין לי דימומים
  • מרגע שיש בטא היא אכן צריכה להכפיל את עצמה, אבל כל 48 שעות. תחכי לבדיקת הבטא הבאה ותתייעצי עם הרופא שלך:) הלוואי שתבשר לך הבדיקה דברים טובים:)
  • איפה היית מאושפזת? גם אני הייתי והייתה מישהי בחדר שאושפזה עקב כאבי בטן, אולי זאת את?
  • יש חדש מאמי?

• נו מאמי הכל בסדר?

• היא צריכה להכפיל את עצמה אבל יכול להיות שהיו 2 עוברים ואחד נספג, עשית שוב בדיקה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה