בבקשה שליש ראשון תיגמר כבר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר אין לי כוחות להקאות האלה.דיייי הרגשתי שאני חייבת לפחות לכתוב את זה כי אני כבר בוכה מרוב תיסכול!! אני בכלל לא מרגישה הריון.ירדתי 6 קילו,הבטן הצטמקה ואני חלשההה...אני אוטוטו שבוע 11,זה לא אמור להתחיל לעבור הסבל הזה??

9 תגובות
עמוד 1
  • הי יונית,
    קודם כל חשוב לי להגיד לך שאת לא לבד!!! אני שבוע 9+2 וכבר הספקתי להתאשפז בשבוע 6 בגלל הקאות מטורפות, ירדתי 6 ק"ג, הייתי חסרת אנרגיה, לא הצלחתי להתקלח לבד!!!! תתנחמי בזה שזה צפוי להשתפר בקרוב.. אבל תכיני את עצמך לאפשרות שזה גם יכול ללוות אותך לאורך כל ההריון.
    אני קיבלתי בבית חולים זופרן שפשוט הציל אותי!!! אם את רואה שזה לא משתפר תפני לרופא משפחה ותבקשי פרמין או זופרן..
    מאחלת לך שיעבור בקרוב!!!
  • תודה רבה מותק,אני לוקחת זופרן וזה לא כל כך עוזר...באמת זה יכול להיות ככה כל ההריון? זה מה שחסר לי....

• לצערי כן.. בת דודה שלי בחודש שמיני ולאורך כל ההריון הקיאה וסבלה מבחילות.
    יש עוד כל מיני דברים שכדאי לנסות- כדורים של ג'ינג'ר ו בי 12 שהבנתי שעוזרים, ויש בתי מרקחת שאפילו רוקחים משהו טבעי שגם הבנתי שעוזר. בנוסף יש את הטיפים הקבועים, תנסי להכניס משהו לפה כל שעה וחצי, בעיקר דברים חמוצים, תאכלי קצת קרקרים ובייגלה, ותשתי הרבה מים. מתפללת שבקרוב זה ייגמר..
  • היי מותק,
    ממליצה לך לבקש מהרופא בדיקה לבלוטת התריס - הרבה פעמים זו הבעיה..
    הבנתי שזופרן מאוד עוזר לכמות הקאות כזו.. אולי אפילו 2 כדורים, ניסית?
    תנוחי הרבה ושיהיה המשך תקין ובהצלחה"!
  • בלוטת התריס??
  • אויש איזה קשה זה!
    אני יכולה קצת לעודד אותך ולומר לך שהיו לי בחילות א-י-ו-מ-ו-ת בשני ההריונות שלי והקאות נוראיות ממש מתחילת ההיריון... בשבוע 12 התחיל בהדרגה להתפוגג, שבוע 15 כבר לא היו לי בכלל בחילות ולא הקאות עד סוף ההיריון
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• כן כן, כשהבלוטה לא מאוזנת היא גורמת בהריון להקאות מטורפת.
    ממליצה לבקש מהרופא לבדוק את זה.
    גילו את זה לחברה שלי ומאז היא מטופלת בהתאם..
  • תבקשי לנסות לקחת את הקיטריל יקר מאוד אך שווה
    בנוסף תנסי כמה ימים קודם דרך הוריד (בביה"ח - אין אותו במוקד) כי זה נכנס מהר יותר
    ואז אט אט תתחילי לקחת את הכדור
    גם הזמן עושה את שלו
    אני מאלה שמקיאות כל ההריון לא נחמד אך כל עוד אמרתי לעצמי הבייבי בסדר אז בע"ה לוקחים הכל בסבלנות למרות שיש רגעי שבירה
    גם לא כל דבר יכולתי לאכול ברמות קשות שהיה מדכא אבל לומדים בהתנסויות מה כדי ומה לא
    העצה שלי זה לפחות תאכלי מה שנחמד להקיא שמעתי פעם ממישהי וואלה אם כבר מקיאים שיהיה פחות מגעיל
    שימשיך קל ותקין
    בנוסף תבדקי שלא חסר לך גם מגנזיום
    וגם תנסי לקחת אומפרדקס בבוקר זה עוזר נגד התחושות הקשות של ההקאה
    לי כל הנל עזרו באופן יחסי כמובן בהצלחה
  • תודה לכולן על השיתוף....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה