אחרי הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    צריכה תשובות ...
    אני 10 ימים אחרי הזרעה, היום במקלחת הייתה לי איזו הפרשה קצת דמית, אדומה, לא יודעת איך להגדיר אותה. זהו רק במקלחת...כאבי חזה נוראיים, כל מיני דקירות בבטן התחתונה, חום שחר עדיין גבוה, מה זה אומר לדעתכן ?
    אשמח לתשובות כי אני חוששת...

תודה
    לאורה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מונה
    את עם הורמונים?
    אם את עם הורמונים אי אפשר לדעת כי הם גורמים לתסמינים של הריון
    לגבי ההפרשה יכול להיות השתרשרות

תחכי עוד יומיים אחרי שתחלוף השפעת האוביטרל ותעשי בדיקה
    אצלי בחודש שנקלטתי היה לי כאבי חזה יום אחרי הביוץ שהמשיכו אחרי ההשפעה של האוביטרל ונוספו לזה עייפות ובחילות אז עשיתי בדיקה 15 יום אחרי אוביטרל ו13 יום אחרי הזרעה ויצא חיובי

שיהיה בהצלחה
  • אני עם אוביטרל שהזרקתי יום אחרי ההזרעה. הבדיקה שלי אמורה להיות ביום שלישי הבא 09.09
    אם זה השתרשות אז אני מאושרת, אבל....השאלה היא אם זה לא משהו רע. היום היה לי יום פעילות בפארק מעבודה. לא דברים פיזיים אבל קצת ריצות קלות וקפיצות קלות. אבל באמת שלא יותר מידי... אפילו לא התעייפתי :)
    זה יכול להזיק ?
  • אז תחכי 14 ימים אחרי האוביטרל האחרון ותעשי בדיקה או שתחכי לבדיקת דם
    זה יכולה להיות השתרשרות

זה לא מזיק
    אני בהריון רקדתי ריקודים סלוניים והמשכתי להתאמן

שיהיה בהצלחה
    ושתבשרי לנו על בטא חיובית והריון
  • הלוואי תשובה חיובית :)
    הבדיקה שלי בשלישי הבא.
    תודה על ההרגעה :)
  • בכיף
    שיהיה בהצלחה