הכפלת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחרי ivf החזרת 3 עוברים
    ווסת אחרונה 26.7
    החזרת עוברים 14.8
    28.8 -בטא 434
    30.8- בטא 988
    03.09 - בטא 2856

זה נראה לכם תקין?
    המון תודה!
14 תגובות
עמוד 1
  • זה נראה מאוד תקין :) יש הכפלות יפות, גם בבטא האחרונה שעשית בהפרש של שלשה ימים ולא בהפרש של יומיים יש הכפלה ועוד קצת שזה מעולה:))) שיהיה בשעה טובה והריון תקין????
  • ??=!!
  • היי תות תודה על התשובה
    אבל הסיבה שאני שואלת היא כי בבטא האחרונה זה לא 3 ימים אלא 4 ימים ( כי היה גם 31 לחודש...)

• לדעתי זה גם עולה יפה.. זה לא המדד הכי מדויק בעולם בטא מבחינת כמה היא צריכה לעלות בדיוק
    לדעתי תשאלי את דר הדר בפורום להיות רגועה. לדעתי הוא יגיד אותו דבר וגם תמיד אומר שתקינות נקבעת לפי אולטרסאונד :)
    בהצלחה!!!
  • זה ניראה מצוין:)
    שמחה בשבילך , הריון תקין ועגולל
  • מעולה. בהצלחה
  • אני גם מציעה לך לשאול את ד"ר הדר.
    ההכפלה האחרונה לא בדיוק כפולה אבל עדיין גבוהה מאוד
    מאחלת לך בהצלחה
  • אצל אחותי זה לא הכפיל וההריון היה תקין מאוד:) (זה כמעט הכפיל).
  • נראה מצויין, המשך תקין וקליל!
  • נראה באמת בסדר גמור...אבל הייתי ממליצה לך לעשות עוד בדיקה..סתם בישביל להיות רגועה..
    כי מניסיוני אני יודעת איך כל מספר שלא במקום בתוצאות של בטא יכולה לשגע בן אדם ולגרום לחוסר מנוחה...שיהיה בהצלחה והריון תקין ועגול ..
    תעדכני!!!
  • היי בנות,
    טוב אז לפני יומיים הייתי בבדיקת דופק ושם גילינו שיש
    לנו עובר אחד וברוך השם הכל בסדר יש דופק והכל תקין .
    נרגעתי קצת :)
    עדיין יש חששות אבל אני מאמינה שיהיה בסדר.
    תודה .
  • שיהיה בשעה טובה!

הריון תקין, ארוך ומשעמם
  • איזה יופי, איזה אושר ושמחה
    מאחלת לך מכל הלב הריון תקין ועגול ומשעמם.
  • בשעה טובה והריון תקין ועגול:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה