בנות כמה עליתן עד שבוע 14 ובהריון כללי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הבן עליתי 22 קילו הייתי ממש היפופוטם ונשבעתי שבחיים אני לא יעשה את זה שוב פשוט היה לי קשה וארוך להוריד את הכל...
    עם הנסיכה שלי עליתי 12.5 קילו שזה הרבה הרבה יותר נורמלי
    אבל עכשיו אחרי שראיתי את כל החברות שלי לא עולות יותר מ10 קילו בהריון אז זה הגול
    אבל אני לא יכולה להפסיק לאכול במיוחד מאפים ופסטות אז ככה שאני עכשיו בשבוע 14 ועליתי עד עכשיו 2 קילו ... יש למישהי רעיון איך לסתום את הפה ולא לאכול טוסטים ופסטות ועוגיות כל היום ?????
13 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך אני בהריון הקודם עליתי 10 קילו אבל עכשיו אני בשבוע 21 וכבר עליתי 9
  • שקילה שבוע 12 עליתי 600 גרם שבוע 16 עוד קילו ובשקילה של שבוע 20 לא עליתי בכלל אז 1.6 עד שבוע 20
    אני גם אוכלת המון וגם מאפים ... אז היה לי מוזר שלא עליתי החודש. כן הפסקתי לאפות כמעט לגמרי כדי לא להתפתות יותר אבל עדיין אוכלת בלי עין הרע.

אבל התחלתי עם עודף משקל גדול מדי לצערי כי עליתי בשנתיים האחרונות... ולכן לא יכולה להרשות לעצמי לעלות 20 קילו זה הפחד הכי גדול שלי. אם אצליח להעלות גג 10 קילו אהיה שמחה. אני גם לא מאלה שהמשקל יעוף להן בהנקה ולא יאכלו מהעומס וכאלה זה ככ ברור לי.
  • אני עד לשבוע 14 ירדתי 7 קילו מבחילות הקאות וחוסר תאבון..
    מאז ועד עכשיו (שבוע 29) עליתי סך הכל 12 קילו....
    ליטלילי
  • אני עד לשבוע 14 ירדתי 7 קילו מבחילות הקאות וחוסר תאבון..
    מאז ועד עכשיו (שבוע 29) עליתי סך הכל 12 קילו....
    ליטלילי
  • אני בהריון הראשון שברתי שיא לאותה שנה נירא לי..זוכרת שנשקלתי לראשנה בהריון ראשון בשבוע 5 ושקלתי 41 ק״ג הגעתי ללידה בשבוע 37..83 ק״ג
  • אני עליתי 13 קילו ... נשאר לי לרדת 5 קילו כדי להגיע למשקל של לפני ההריון

• עד שבוע 14 לא עליתי בכלל (בגלל הקאות).
    בסה"כ בהיריון עליתי 16 קילו שירדו במלואם אחרי 4 חודשים..
  • אני עליתי 8 קילו בערך ..כלל ההריון

ולאחר הלידה ירדתי 13 קילו ..

בהצלחה

• היי
    אני עליתי 7 קילו בסך הכללי של ההיריון
    נשאר להוריד עוד 2 קילו
    עד שבוע 14 לא עליתי כלום (הקאתי עוד חודש 7)

• אני לא יודעת כמה עליתי (פעם אחרונה שנשקלתי עליתי 400 גר') אבל אני מרגישה נפוחה וגדולה. ההיריון רק מתחיל ואני כבר מרגישה שקשה לי להסתיר אותו

• ווואיי!! אני בשבוע 16 וכבר עליתי 3 וחצי קילו! אני מרגישה כלכך שמנה לעומת מה שבנות אחרות העלו פה!!!!
    זו רק אני???? :(
  • ממש לא שמנה!!! תלוי בכמה התחלת!!
  • בתאכלס התחלתי במשקל תקין 61.5... לא רזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה