בבקשה עזרה אני מבולבלת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום חמישי 04.09 התחילו הכתמות.
    מאתמול זה כבר נראה כמו מחזור.
    השאלה היא איך זה יכול להיות ?
    הבדיקת בטא אמורה להיות רק ב 09.09
    אצלי המחזור מגיע תמיד 14 יום מהביוץ.
    הטיפול היה ככה :
    ב 23.08 בלילה קיבלתי אוביטרל
    24.08 US זקיקים זקיק 21 +17 בימנית ועוד קטנים של 14 13 ו 12 בשמאלית
    25.08 הזרעה
    26.08 שוב אוביטרל כתמיכה
    מ 04.09 התחיל הדימום, חלש בהתחלה , למחרת יותר אדום.
    היום חום גוף עדיין 36.6
    זה הגיוני ?
16 תגובות
עמוד 1
  • היי מונה
    כנראה שאת פשוט צריכה יותר תמיכה
    אל תספידי עדיין כלום
    יכול להתחיל כדימום
    הרבה פעמים בתחילת הריון יש דימום
    תתקשרי מחר לרופא שלך ותשאלי אותו
    בטא ב9.9 בכל מקרה תעשי
    יש פה כמה בנות בפורום שהתחיל להם דימום ובסוף בטא חיובית
    כמה החום שלך אחרי ביוץ?
  • חום לפני ביוץ 36.2 אחרי ביוץ בין 36.6-36.8
  • אז זה בסדר
    זה עדיין חום של אחרי ביוץ
    זה או דימום השתרשות, לפעמים הוא נראה כמו מחזור או שזה חוסר בפרוגסטרון ופשוט צריך להוסיף תמיכה
    תדברי מחר עם הרופא
    שיהיה בהצלחה
  • קיבלתי עכשיו ממקוד חרום תמיכה . נקווה לטוב למרות שזה לא נראה כ"כ טוב....
  • זה קורה שצריך תמיכה נוספת בגלל חוסר בפרוגסטרון
    אל תהיי פסימית ותספידי
    תחכי ליום שלישי לבטא
  • היום הלכתי למרפאה, אמרו לי לעשות את הבטא כבר היום. יום 13 להזרעה. יכולה להיות כבר תשובה אמיתית במידה וזה חיובי ? למרות שעדיין יש דימום ?
  • בטח שיכולה להיות תשובה מהימנה ביום ה13. אני עשיתי ביום ה12 כי לא יכלתי להתאפק, ויצאה לי בטא מאוד גבוהה. בהצלחה ותעדכני:)
  • בדיקות מהבוקר 13 יום מההזרעה
    בטא קטן מ 2
    E 218
    P מעל 190

כנראה שאין מניעה ועולה שלב...
  • אל תתבאסי! בהפריה הסיכויים ממש גבוהים להקלטות! אני עשיתי 4 הזרעות שלא צלחו והתעקשתי לעבור להפריות שהצליחו אחרי טיפול 1. שני סבבים. סבב ראשון טיפול מלא - זריקות שאיבה החזרה וסבב שני זה היה רק הזרקת אוביטרל מעקב זקיקים והחזירו לי עוברי שבבטן שלי:)
    בקרוב תבשרי על הריון, אמן!!
  • מה זאת אומרת טיפול 1 אם הייתה לך החזרה ואחרי זה מעקב זקיקים והחזרת עובר ?
    אני פשוט ממש לא מבינה את התהליך הזה.
    אפשר לקבל הסבר מה איך זה מתנהל ?
  • אז ככה: יש טיפול מלא: שבו את עושה זריקות בבטן ( לא כןאב אם את משתמשת בזריקת ״אמלה״ שמרדימה את המקום) ומתי שהרופא מחליט רת הולכת למעקבי זקיקים שזה מעקב אחרי התפתחות הזקיקים (זקיק= הבית יש הביצית) ככל שהזקיק גדול ככה את קרןבה לביוץ. כשהזקיקים מספיק גדולים את מקבלת זריקה שנותנת פקודה לזקיקים לבייץ ואז עושים שאיבה שבה שואבים את כל הביציות. ובן הזוג שלך נותן זרע באותו יום של השאיבה, אחרי יומיים שלשה את מתעדכנת כמה ביציות הופרו בהפריה תקינה. ואז קובעים מתי תגיעי להחזרה של העוברים וכמה יחסירו לך.
    כל מה שהסברתי למעלה נקרא טיפול מלא וסבב ראשון.
    אם נשארו עוברים שהקפיאו אותם והטיפול המלא- זה שרשמתי למעלה לא הצליח, ניתן להחזיר את העוברים שנותרו- זה נקרא סבב שני ללא טיפול. את רק מקבלת זריקת אוביטרל לביוץ... ומתי שהרופא קובע איתך מחזירים לך את העוברים הקפטאים שנותרו.
    אני עברתי 2 סבבים. אחד בטיפול מלא ואחד בסבב השני, בלי טיפול, רק החזירו לי עובר 1 קפוא- כי זה מה שנשאר.
  • הסברתי מובן?
  • את נושא המעקב זקיקים והזריקות אני מכירה מהזרעות שעשיתי (3)
    לפי מה שאני מבינה ממך אם הטיפול המלא לא צלח אז בהחזרת המוקפאים אין צורך בכל הזריקות המעיקות אלא רק באוביטרל לתזמון הביוץ, נכון ?
    ועוד שאלה, במידה וה IVF הוא מתרומת זרע, התהליך זהה ? או שמפרים רק ביצית אחת ? מצטערת אם השאלות דביליות אבל לא מכירה את התהליך :)
    ותודה על ההסבר :)
  • היי מונה
    מצטערת לשמוע
    אבל קחי בחשבון שהסיכויים באמת יותר גבוהים
    אני גם בטיפול הראשון שלי
    בעקרון הטיפול הראשון כמו שתות הסבירה לך והטיפול השני במידה ויש מוקפאים ממה שאני יודעת וממה שתות הסבירה לך, זה מעקב ומחזירים אותם על בסיס ביוץ טבעי עם אוביטרל בלבד
    גם אם זה תרומת זרע זה אותו תהליך, ההבדל הוא שהזרעזה לא של בעלך אלא מתרומה זה הכל, זה לא שונה מבחנת התהליך
    שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות על ההסברים והסבלנות :)
  • בכיף
    בשביל זה אנחנו פה, לעזור, לתמוך ולעודד
    שיהיה בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה